Активна детска къщичка чанта от плат с кукла и комплект за рисуване

От Фантима Иванова 20/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,


Активна детска къщичка чанта от плат с кукла и комплект за рисуване е приятно за гледане клипче както за големи, така и за малки деца. Предимствата на тази игра от плат са, че провокира малкото момиченце само да си играе. Създава полезни навици, свързани с детския дневен режим и грижа за външния вид. Магическата къща от плат наподобява тиха книжка къщичка, която развива фантазията на детето и го увлича в игра благодарение на съставните си части - кукла, резервен гащеризон за студени дни, еластична черна дъска за рисуване и комплект цветни тебешири.

НОВОТО в този модел е това, че цветенцата са подвижни както от въшната страна на къщичката, така и тези, които са апликирани вътре. По този начин детето ще може да си прави различни цветни комбинации и своя градинка с цветя от плат. Допълнителното предимство е, че цветенцата могат да се използват и за очртаванв върху лист хартия, с цел да се тренира писането и рисуването, финната моторика на ръцете и концентрацията при писане.

 
Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, тази Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване е магически Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!". Активна детска къщичка чанта от плат с кукла и комплект за рисуване - екстри: - прозорчетата и вратичката се отварят и затварят, перденцата са от памучна дантела и се повдигат когато се отварят прозорчетата, а къщичката се затваря и връзва с панделка. Най-отзад под стряхата има скрит джоб с черна дъска и тебешири за рисуване. Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо.
 
В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление. На лявата вътрешна игрална площ има малко джобче с вградено огледалце, гребенче, лента-органайзер за фиби, 2 вертикални джоба + още един с простир и щипки. На дясната игрална площ се намират голям джоб, в който се пъха куклата, за да спинка и 2 подвижни възглавнички. Куклата от къщичката се казва Сладуранка, има раздвижени ръчички, шарена рокличка с тънки презрамки и гащеризонче, блузка и панталонче.
 
С косичката от прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически. Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см. Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване е лека за носене, винаги е увлекателна и готова за игра в къщи или на вън.
 
Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.
 
Авторски текст и презентиране на Активна детска къщичка чанта от плат с кукла и комплект за рисуване:
 
Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Остави коментар

Loading...