Активна детска къщичка с кукла от плат, дрехи и комплект за рисуване

От Фантима Иванова 23/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Активна детска къщичка с кукла от плат, дрехи и комплект за рисуване
 
Изработена от меки памучни платове, къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване е авторска креативна игра, подходяща за деца до около 10 г. Една детска игра от плат с дълготрайна употреба и оригинална визия за самостоятелна или игра от две деца. Активната детска къщичка наподобява тиха книжка къщичка, която развива фантазията на детето и го увлича в игра благодарение на съставните си части - кукла, гащеризон, еластична черна дъска за рисуване и комплект цветни тебешири. Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, тази интерактивна къща-чанта е магически Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!".
 
Екстри на играта

Прозорчетата и вратичката се отварят и затварят, перденцата са от памучна дантела и се повдигат когато се отварят прозорчетата, а къщичката се затваря и връзва с панделка.
 
Най-отзад под стряхата има скрит джоб с черна дъска и тебешири за рисуване. Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление. На лявата вътрешна игрална площ има малко джобче с вградено огледалце, гребенче, органайзер за фиби във вид на лента, 2 вертикални джоба + още един хоризонтално разположен върху тях. На дясната игрална площ се намират голям джоб, в който се пъха куклата, за да спинка и 2 подвижни възглавнички.
 
Куклата от къщичката има раздвижени ръчички, мека рокличка с тънки презрамки и гащеризонче. С косичката от прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически. Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см.
 
Активна детска къщичка с кукла от плат, дрехи и комплект за рисуване е лека за носене, винаги е увлекателна и готова за игра в къщи или на вън. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

Ако желаете да изработим подобен модел детска креативна игра от плат, пишете ни на имейл sales@decorra.eu!
 
Авторски текст и презентиране Активна детска къщичка с кукла от плат, дрехи и комплект за рисуване:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 
Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Mztt0DLajzg&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...