Ароматна Великденска свещ червено яйце ръчна изработка

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Ароматна Великденска свещ червено яйце ръчна изработка за подарък, украса на Великденската трапеза или за спомен от празника. Може да се съчетае с други изделия и символи като кокошчица от плат, подложки за сервиране на масата, панер за козунак или за боядисани Великденски яйца и др.

 

АРОМАТНА СВЕЩ ЧЕРВЕНО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ

Ръчно изработена, с форма на червено Великденско яйце, тази мини свещ носи белезите и символиката на празника. Благодарение на своите компактни размери, аромат и приятен червен цвят носи настроение и свежест удома.

Едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък за Великден. Свещта яйце е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в търговски обекти, хранителни стоки, ресторанти или дома.

Създава приятна атмосфера при горене когато се постави върху масата, шкаф, секция и др.

 

Важно за свещта!

Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма.

Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Авторски текст на
Ароматна Великденска свещ червено яйце ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Loading...