Арт-Тийн подарък - арт бижута и 3Д картичка с цветя

От Фантима Иванова 03/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Арт-Тийн подарък - арт бижута и 3Д картичка с цветя е приятно съчетание от цветове и форми, които радват не само жените, но и момичетата. При съчетаването на тези артикули, най-вече се опитахме да създадем една модна линия, която нарекохме Арт-Тийн, защото се прие с голям интерес от малките дами. Тинейджърките и момичетата, за разлика от техните майки, в повечето случай харесват и предпочитат по-изчистените форми, цветове и декорация.
 

Повечето жени са запленени от Винтидж стила, при изработка на дамски бижута, колиета, обеци, пръстени и др. Младите тинейджърки, обаче предпочитат олекотените конструкции, семплите съчетания на детайли и форми. Преобладаваща част от тинейджърките носят медальони, които са на кожена каишка. Една от причините е, че кожената каишка е по-приятна като допир до кожата, от колкото металната, която в студено време е по-неприятна и охлаждаща.
 

Арт-Тийн подарък - арт бижута и 3Д картичка с цветя е едно приятно съчетание от:
 

- Медальон с кожена каишка с орнамент във вид на цвете или с кръгла форма. изключително леко, това медальонче ще придаде допълнителен чар на неговата притежателка. Освен това може да се направи комбинацията - за мама цветния детайл на медальон, а за нейната малка дъщеричка модела с кръгчето.
 

- Обеци с кръгла форма, изцяло Арт стил на декориране и рисуване. Леки за носене и лесни за поставяне на ухото, благодарение на закопчалка тип рибарска кукичка, която само се промушва през отвора на ухото и няма допълнителни притискащи части.
 

- Обемна 3Д картичка, ръчно изработена и декорирана, част от серията Decorra "Специално за теб". Едно оригинално допълнение към тематичен подарък. За изработката е използвана специална дизайнерска хартия, украсена с оранжеви цветя, оформени изцяло на ръка. Жълта картичка с  декорация Цветя може да се проектира в желан размер, да се направи с предпочитана дизайнерска хартия и декорация. 100 % ръчно изработена Жълта картичка с  декорация Цветя има размери 10.5 х 15 см. и се предлага без хартиен плик.
 

Жълта картичка с  декорация Цветя е изработена с жълт картон, а отгоре има елегантна дантелена рамка от картон, върху която е направена декорацията с цветята в съчетание с цветна дизайнерска хартия. Тази дамска картичка е отлично допълнение към дамския подарък, който да съчетаете с тематична кутия от картон със същата визия. Уникални варианти можете да направите ако съчетаете картичката и кутията с декорация на цветя с порцеланова бяла чаша с плетена дрешка, при която има абсолютно същите детайли и цветове. Практично решение на дамски подарък, подходящ за рожден ден, имен ден, годишнина или друг случай.
 

Арт-Тийн подарък - арт бижута и 3Д картичка с цветя и бижута могат да се закупят напълно самостоятелно или като комплект.
 

ПРЕДИМСТВОТО: - всички продукти са изработени само в един единствен вариант
 

ЕКСТРАТА: - има възможност да се подарят за всякакъв повод и празник
 

УДОБСТВОТО: - спестявате време, защото някой преди Вас е помислил и Ви е улеснил в съчетанието на отделните елементи така, че да сте готови с избора и идеята на подарък за празника

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Арт-Тийн подарък - арт бижута и 3Д картичка с цветя:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...