Бебе дневник за момче, бебешки съкровища за момче и картичка

От Фантима Иванова 02/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Бебе дневник за момче, бебешки съкровища за момче и картичка е оригинален, стандартен и нестандартен подарък, който радва не само нас като автори и теорци, но със сигурност ще Ви докосне с цялото това синьо - зелено вълшебно излъчване. Върху тази идея работихме усърдно, докато се получи нещо на 100 % неповторимо и много полезно. Дадохме от себе си цялата любов, старание и вдъхновение.
 

Използвахме най - утвърдените брандове на пазара, които предлагат висококачествени хоби материали за изработка. Прецизно спазихме пропорциите и баланса при проектирането на кутийките на бебешките съкровища. Заложихме на оригиналната форма сърце за бебе дневника за момче, а за картичката освен вдъхновние вложиме много голяма частица от нашето сърце. На финала, се получи уникална и неповторима в този си вид, комбинация от бебешки продукти, които имат своята специфика на изработка и красива визия.
 

- Бебе дневник за момче е изработен с едноцветни картонени странички, плътни корици, дизайнерска хартия, метален ринг и айлици със сини звездички. На всяка страничка можете да запишете важни моменти от отглеждането на детето. Можете да си направите малко дневниче с думичките, които бебето казва в последователността на своето развитие, а също така може да записвате забавни моменти от неговото отглеждане. Размерът на страничките е 8 х 8,5 см. Бебе дневник за момче има картонена кутийка, а от вътрешната страна на капака малко джобче с подвижно тагче - етикет за надписване на пожелание или само името на бебето. Кутийката е с размери 10 х 10 х 2.5 см.
 

- Бебешки съкровища за момче са три квадратни картонени кутийки с надпис за съдържанието вътре и една по-голяма хоризонтална кутия за тяхното съхранение. Предимство на този бебе комплект е, че кутийките проектирахме изцяло по наш размер, който приемаме за удачен и по задание може да се направи в други размери. Декорацията на капака е с обемна визия, направена с помощта на специални шаблони. Размери на правоъгълната кутийка е 16.6 х 6 х 6 см.
 

- Картичка за момче с вертикално поставяне на квадратна картонена платформа. Уникална разработка, при която картичката се сгъва и придобива вид на класичката картичка за бебе. В допълнение към картичката има добавена вложка с персонално послание към детето. Размери: 12 х 12 см.
 

Идеята на продуктите може да се направи в цветове и модели в розово за момиче.
 

Авторски текст и презентиране на Бебе дневник за момче, бебешки съкровища за момче и картичка :
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=5UbLFW2OpD4&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...