Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене

От Фантима Иванова 11/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене е 100% дизайнерски ръчно изработен детски артикул за момиче. Размерите на албумчето за бебе са съобразени с възможността да се залепят множество снимки с формат 9 х 13 см., които да се комбинират с празни места за изписване на желан текст.

Благодарение на малките картонени етикетчета и тагчета с дизайнерска хартия ще можете да следите израстването на вашето малко момиченце като си записвате някои моменти от отглеждането му. Освен това албумчето не Ви ангажира непременно да го попълвате докато отглеждате своята малка принцеса.


Понякога причината за покупката на един бебешки албум не е продиктувана с появата на бебенцето. Често се случва майките да имат много снимки, които правят като е малка тяхната принцеса и на един по-късен етап селектират най-интересните усмивки и моменти и ги подреждат в албумчето. По този начин то се превръща в един уникален и неповторим спомен от детството и първите месеци на живот.


Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене е изцяло проектиран, разработен и декориран на ръка с гаранция за качество на изработката и използваните материали. Бебешки албум за момиче е част от Колекцията продукти Decorra Kids Baby и успешно може да се съчетае с други бебешки артикули за момиче като малка кукла от плат, голям кукленски комплект от текстилна кукла и дрехи за преобличане, както и с тиха интерактивна книжка от плат, интерактивно кубче и др.. Външните ъгли на кориците са допълнително подсилени с метални ъгълчета, за да ги предпазят от повреждане или изкривяване в следствие на многократното разлистване.

Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене е атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти от раждането на бебето, до неговото израстване + воденето на кратки бележки, имащи сантиментална стойност при отглеждането. Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък по повод кръщене, раждане, рожден ден, имен ден или друг повод. 100% ръчна изработка с твърди корици, множество сгъвки, таг-етикети с различни размери за кратки бележки или пожелание, създадени от луксозна дизайнерска хартия с тема бебе момиче и тематична панделка. Това мини съкровище е оригинален Handmade подарък за бъдещата майка, младо семейство, внуче, племенница, роднина и др.

Уникална ръчна изработка чрез техника лепене и декориране. Размер на твърдите корици 16 х 12 см., 3 основни листа, множество скрити страници, джобове и страници за снимки. Богато разнообразие на местата за позициониране на снимките и идеите за тяхното подреждане. При нареждането на снимките можете да използвате специални ъгълчета вместо лепило, които ще ви позволят да експериментирате с дизайна по страниците. Точен брой снимки не можем да посочим, тъй като всичко зависи от това какъв размер ще поставите и как ще ги разпределите по страниците и джобовете. Всичко е във вашите ръце. При всички случай снимките ще бъдат над 36 бр.


Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене може да се надгради с тематични детски идеи за подарък, направени от същите материали, или други материали, с близка тема, цветове, предназначение и функции като бебешка кутийка за съкровища за момиче, мини кутийка за кръщене, картичка за бебе момиче, текстилна интерактивна книжка бебе момче, занимателно кубче от плат, кукла бебе ангелче момиче, мини розово мече и др. Концепцията за бебешкото албумче позволява да се направи и специален малък бебешки дневник, където да се записват първите думички на малката принцеса, да се съхранят определени дати, които са свързани с дадени събития. Предимство на този тип бебешки дневник е, че има отделна малка кутийка и на капака е добавено джобче за малко тагче или парична сума т.е. още по-голяма практичност на продукта.
 

Картичката с бебе момиче за малка принцеса е изработена с обемна визия и представлява един красив завършек на идеята за подарък на кръщене. Картичката има хоризонтална визия и позициониране и може да се постави в хартиен плик. Предимство на този модел картички е тяхната неповторимост и 1000 % прецизност при изработката.

С грижа за Вас създадохме специална колекция хендмейд картички, с която да улесним изборът Ви на подарък.

Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене може да се изработи с дизайнерска хартия по Ваш избор, както и да се направи с други размери, оформление на вътрешната част и персонализация с изписвне на името на детето на корицата на албума.

Цената на Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене е: 45.00 лв.

Срок за изработка на албумче с подобни или други материали: 7 - 10 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране Бебешки албум за момиче Малката принцеса - подарък за Кръщене:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=lab9bMMFKfE&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...