Дамска картичка с иглики ръчна изработка

От Фантима Иванова 21/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Универсална поздравителна картичка за жена с обемна визия, квадратна форма и пърхащи пеперуди ръчна изработка.

Картичката с иглики е част от серията продукти Decorra "Специално за теб".

Има уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил.

Дамска картичка с иглики ръчна изработка е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив.

Например - бижута, обеци иглики от полимерна глина, табакера за слим цигари с декупаж, калъф за очила иглики, дървено пано иглики за декорация на дома, продукти и аксесоари Home Decor, несесер, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари.

Размери: 12 х 12 см.

 

За основа на поздравителна картичка с иглики е използван бял едноцветен картон, допълнително декориран със синя дизайнерска хартия, 3Д наслагвани цветни елементи.

К
артичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителната картичка наподобява една истинска жива картина и  шедьовър с иглики. Предлага се без хартиен плик.
 

Дамска картичка с иглики ръчна изработка може да бъде добавена към подарък по случай рожден ден, имен ден, Цветница или друг случай.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови предложения за надписването им.


Текст и презентиране на Дамска картичка с иглики ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )


Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...