Дамска поздравителна картичка момина сълза

От Фантима Иванова 08/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Универсална дамска поздравителна картичка за жена с обемна визия, правоъгълна форма с нежни, пастелни цветове и ваза с момина сълза.

Дамска картичка с момина сълза е част от серията поздравителни картички ръчна изработка на Decorra "Специално за теб".

Има уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил.

Дамска поздравителна картичка момина сълза ръчна изработка е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив.

Например - бижута, обеци от полимерна глина, табакера за слим цигари с декупаж, калъф за очила. дървено пано за декорация на дома, продукти и аксесоари Home Decor, несесер, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари.

Размери: 10,5 х 15 см.

За основа на поздравителна картичка с момина сълза е използван бял картон допълнително декориран със светло синя дизайнерска хартия и нежно розов контур, върху които са разположени зелените леистенца и бели камбанки на момината сълза, за да се получи 3Д визията.

К
артичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителната картичка наподобява една истинска жива картина и  шедьовър с нежна момина сълза. Предлага се без хартиен плик.
 

Дамска поздравителна картичка момина сълза може да бъде добавена към подарък по случай рожден ден, имен ден, Цветница или друг случай.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови предложения за надписването им.

Предимство на този модел картичка е, че може да се подари на сватба, тъй като момината сълза излъчва нежност и красота, а белият цвят присъства в сватбената украса и декорация.


Текст и презентиране на Дамска поздравителна картичка момина сълза:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Вашите въпроси за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!

Loading...