Дамска картичка с цветя Калии

От Фантима Иванова 22/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Универсална поздравителна картичка за жена с обемна визия, правоъгулна форма в нежни, пастелни цветове.

Дамска картичка с цветя Калии е част от серията продукти Decorra "Специално за теб".

Има уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил.

Дамска картичка с бели Калии ръчна изработка е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив.

Например - бижута, обеци от полимерна глина, табакера за слим цигари с декупаж, калъф за очила с калии, дървено пано с калии за декорация на дома, продукти и аксесоари Home Decor, несесер, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари.

Размери: 10,5 х 15 см.

 

За основа на поздравителна картичка с бели калии е използван керемиден цвят едноцветен картон, допълнително декориран със бял картон, нежна релефна положка и син конрур, върху които са разположени елементите на цветята от дизайнерска хартия, за да се получи 3Д визията.

К
артичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителната картичка наподобява една истинска жива картина и  шедьовър с бели калии. Предлага се без хартиен плик.
 

Дамска картичка с калии ръчна изработка може да бъде добавена към подарък по случай рожден ден, имен ден, Цветница или друг случай.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови предложения за надписването им.

Предимство на този модел картичка е, че може да се подари на сватба, тъй като често бялата калия присъства в светбените букети и сватбената украса.


Текст и презентиране на Дамска картичка с калии ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )


Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...