Дамски албум за снимки с чантичка за съкровища и дневник

От Фантима Иванова 24/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамски албум за снимки с чантичка за съкровища и дневник е толична идея, с която да зарадвате любимата жена или да направите подарък за себе си.
 

В разработването на цялата линия, заложихме на своя професионален опит, творческо вдъхновение и много голяма прецизност. На финала се получи едно цветно вълшебство. Както използвахме висококачествени арт материали за творчество, за да Ви гарантираме дългосрочната употреба и наслада от това да притежавате тази продуктова линия.
 

- Чантичката има твърди стени, обечена е с плат и има тик-так закопчаване. Изключително удобна и кокетна, освен за оригинално съхранение на албума за снимки, тя може да се постави на дамската тоалетка и да приюти ценни сувенири, предмети със сантиментална стойност, писма, картички и снимки, които не сте имали място за подредите в албумчето. Размери: 12 х 16 х 6 см.

 

- Кокетен малък залбум за снимки с оригинален начин на затваряне, където можете да съхраните около 20 броя снимки или малко повече. В края на последната вътрешна страна на корицата апликирахме малко джобче, където поставихме малки тагчета, на които да напишете кратки бележки или сентенции.
 

- Дневник "Следвай мечтите си!" - уникална идея за оформяне на гележник, който е 100 % ръчно декориран и проектиран, с изключение на частта за писане. Една отлична идея за водене на записки, на лични бележки или стихове.
 

Цялата линия е изключително интересна и практична. По желание може да се разработи с разлчини теми, дизайни и надписи.
 

Авторски текст и презентиране на Дамски албум за снимки с чантичка за съкровища и дневник:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

***

Идеята може да се надгради допълнително с подходяща картичка, калъф за очила, табакера за слим цигари, бижута, бутикови портфейли от плат, козметични несесери или текстилно куфарче за козметика и др.
 

Можете да избирате материали, техники на изработка и конкретни артикули, за да създадете своя комбинация от продукти на Дамски албум за снимки с чантичка за съкровища и дневник или друго.


Decorra Handmade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=BzQHZTHt-QY&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...