Дамски бижута червени макове и обемна картичка с макове ръчна изработка

От Фантима Иванова 19/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дамски бижута червени макове, изработени от полимерна глина за подарък на жена е повече от отлична идея. Уникална визия и висококачествена ръчна изработка, благодарение на които ще имате невероятно излъчване, елегантност и стил. амски бижута макове, изработени от полимерна глина за подарък на жена е повече от отлична идея.

Уникална визия и висококачествена ръчна изработка, благодарение на които ще имате невероятно излъчване, елегантност и стил.
 

Обеци макове са нежно украшение за ухото, което подчертава чертите на лицето и женската красота. Имат изразена практичност, тъй като може да се съчетаят с дрехи от различни стилове - спортен, елегантен, ежедневен и др.
 

 

Пръстен мак има изразена практичност и универсалност благодарение на регулиращата се халка.
 

Колие мак има изразена функционалност, предвид факта, че е велурена каишка, която позволява да се носи високо около шията, по-надолу или да се навие на ръката като гривна.
 

Като част от продуктовата линия, Decorra "Специално за теб!", Дамски бижута червени макове и обемна картичка с макове ръчна изработка могат да се съчетаят с продукти с тема мак, направени от същите материали или други материали и техники като например поздравителна картичка, дамско портмоне, несесер за гримове, кутия за бижут и др.
 

Можете да съчетавате дамски бижута макове, изработени от полимерна глина за подарък на жена с различни аксесоари и продукти, за да направите свое собствено решение за подарък на любимото момиче или жена по случай рожден ден, имен ден и др. поводи.
 

Висококачествена ръчна изработка, уникална комбинация, индивидуалност при избора на подарък за жена.
 

Авторски текст и презентиране на Дамски бижута червени макове и обемна картичка с макове ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=THonDdR9lds&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...