Дамски бутиков подарък обеци с червена роза, колие и картичка

От Фантима Иванова 15/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дамски бутиков подарък обеци с червена роза, колие и картичка ръчна изработка, предназначен за рожден ден, имен ден или друг повод. Благодарение на този уникален вид бижута, Вашата любима жена ще изглежда напълно променена и неотразима в очите на всички.

ЗАЩОТО - тя заслужава тези украшения да я красят!
 

УНИКАЛНИ БОХО СТИЛ БИЖУТА РЪЧНА ИЗРАБОТКА
 

- Обеци с червени рози и пискюли, които имат неповтроимо излъчване. Обеците са интересен завършек на дамския тоалет и допълнение към стайлинга и дамската прическа.
 

- Колие с червена роза Бохо стил е оформено по такъв начин, че да може да се носи с риза или рокля с изрязано деколте. Целта е да загатва за нежната дамска красота.
 

За изработката на бижутата с червени рози използвахме метални елементи, полимерна глина и прозрачни стъклени мъниста. Важно е да имате предвид, когато носите бижута от полимерна глина, че почистването трябва да става с мокра кърпа и да не попада спирт или парфюм върху тях.

Глината е материал, който при контакт със спирт ще се повреди.

ДАМСКА КАРТИЧКА С ОБЕМНА ВИЗИЯ "МОДА И СТИЛ"

Неповторима, ръчно изработена с дантелена рамка,  поздравителна картичка, създадена за нежните дами. Характерно за израбтката на този тип картичка е това, че:


1. има вертикално позициониране върху равната повърхност;

2. отварянето на дамската картичка става нагоре;

3. визията е обемна 3D, но въпреки това може да се постави в хартиен плик;

4. сгъвката е направена по такъв начин, че погледната в профил има т.нар. "А" - форма, още колибка;

5. цветовете са изключително нежни, изящни и затова бекграундът е бял, съобразен с изображението и посланието, което носи.

6. размери 10,5 х 15 см.


Картичката има своята нежност и красота. При изработката са използвани висококачествени материали и лепила на утвърдени в бранша за хоби материали, търговски марки. По желание към картичката може да се добави и хартиен плик.
 

Ръчно изработена, тази БУТИКОВА ДАМСКА КАРТИЧКА ще направи подаръка на любимата майка, сестра, приятелка, дъщеря или близка, още по-завършен. Едно оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив като например бижута, кутия за бижута, пръстен, обеци, колие, табакера за цигари, калъф за диоптрични очила, подвързия за книга от плат, портмоне от плат с вградено огледало, клъч портмоне или др. модни аксесоари от плат и друг материал.

Можете да избирате материали, цветове и десени, техники на изработка и конкретни артикули, за да създадете своя комбинация от продукти.
 

Идея и авторски текст на Дамски бутиков подарък обеци с червена роза, колие и картичка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu

Loading...