Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка

От Фантима Иванова 03/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,ШЕВИЦА, идеи с бродерия,

Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка е оригинален хендмейд продукт за подарък и за лично ползване от жена или момиче, създаден с шевица по модел на Елисавета Йорданова.

Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка е част от колекцията с модни аксесоари на Decorra HandMade. Състав на плата памук-полиестер с отлична здравина и плътност. Калъф за очила от плат с бродирана българска шевца е отлично решение за подарък или за лично ползване ако харесвате бродирани модни артикули.

Отлична идея на ръчно изработен подарък по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година и др.Калъфът за очила е изработен е от платове, подплатени с фина вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия при умерена температура. Двете страни на калъфа имат различна визия в следствие на това, че плата е много шарен и с различни детайли,

 

Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка е интересен като форма и за допълнителна красота е добавена нежна, памучна дантела. Лек, удобен, и атрактивен, Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка може да се използва и като несесер за дамска чанта, калъф за мобилен телефон, както и калъф за гримове. Благодарение на плътността на стените на калъфа, няма опасност да се надраска повърхността на стъклата на диоптричните ви или слънчеви очила. Висококачествена ръчна изработка и изразена функционалност. Размерите на Калъф за очила от плат Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка са  ширина 10 см., височина 19.5 см.
 

Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка  успешно може да се комбинира с други артикули, изработени от същия плат или подобни платове и десени, продукти от дърво, украшения с бродерия, подвързия за книга с шевица, клъч портмоне с бродирана шевица като на калъфа за очила, обеци с бродерия, ключодържател с бродерия на шевица и др.
 

Авторски текст на Дамски калъф за очила с бродирана шевица ръчна изработка:

 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook

https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=VlYdtJDa6M8&feature=youtu.be

 

Loading...