Дамски подарък бижута Незабравки и картичка ваза с цветя

От Фантима Иванова 17/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,


Всеки тоалет се нуждае от подходящо украшение, аксесоар или бижу. Всяка чанта има нужда от вътрешен ред, парите от подходящо портмоне, а ключовете към всяка врата да са лесно и бързо откриваеми с ключодържател.

 

За празника на жената с име Незабравка, решихме да Ви зарадваме с тази идейна концепция, благодарение на която ще можете да изберете бутиков подарък за жена.

 

Комплекта включва:

 

- Триизмерна картичка ваза с цветя, която може да се постави в рамка и да се ползва като алтернатива на мини картина. Картичката е изработена по специална технология, благодарение на оято е постигнато етежирането и 3Д визията. При оформяне на цялостната композиция са използвани малки ножички с фино връхче, за да се постигне прецизното изрязване на всяко ъгълче от цветните детайли. Позиционирането е направено с помощта на пинсета с особено внимание и точност, за да не се получи изкривяване.

 

- Кокетни малки незабравки обеци, изработени от полимерна глина, които ще допринесат за по-различното излъчване на дамското лице. Размерът на обеците е съобразен с реалният размер на цветето незабравка и при оформянето на всяка обеца се работи с голяма точност и пипане на полимерната глина, за да се направят две напълно идентични цветенца. Закопчаването на обеците става с помощта на малко капаче, което леко се притиска и не е на винтче. Препоръчително е винаги когато купувате обеци предварително да почиствате металната част, която влиза в дупчицата на ухото, за да се дезинфекцира от прах и други въздушни частици.

 

- Кръгли обеци с плат незабравка, са изработени по специална технология на изпъване и пристискане н амалко парченце плат, като за целта трабва да се получат две идентични кръгчета, за двете обеци. Закопчаването е с т. нар. френска закопчалка. Обеците имат приятна кръгла форма и не тежат на ухото когато се закачат. Ммогат да се носят с ежедневен или спорно елегантен тоалет.

 

-  Пръстен от плат с незабравка има същата технология на оформяне както при обеците като стремежа е да се получи същата визия или визия с минимално отклонение. Пръзтенът незабравка може да се носи с ежедневни и спортно елегантни дрехи, дънки, джински и летни материи. Придава нежност на дамската ръка и халката се регулира. Важно за бижутата от плат е редовното почистване с малко навлажнена или мокра кърпичка, за да не се захабяват.

 

- Сапунче облечено с вълнена дрешка цвят бордо с "шалче" вързано на панделка. Само по себе си плъстеното сапунче от вълна може да се използва като ароматизатор на помещението, поставено в гардеробчето при дрехите, а също така и за къпане, защото иама ексфолиращ ефект.

 

Можете да съчетавате елементи, да избирате между различните техники на изработка и мареиали, за да направите своя индивидуален избор изцяло според нуждите и потребностите на дамата за която е предназначен дамския артикул или бижу.

 

Всички продукти са изработени 100 % на ръка с помощта на специални инструменти и висококачествени материали.

 

Ние не правим компромис с качеството, защото красотата не е компромис. Ако имате въпроси можете да ни пишете на sales@decorra.eu или чрез формата за контакт.

 

Оригинални и нестандартни продукти, комбинативност и заменяемост, различни материи, форми и стил, изгодни цени, Hendmade индивидуален подход - всичко това е тук: http://decorra.eu/Moda-Bijuta

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
 

Остави коментар

Loading...