Дамски подарък Кафяво вълшебство-свещ ръчна изработка и бижута керамика

От Фантима Иванова 18/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамски подарък Кафяво вълшебство-свещ ръчна изработка и бижута керамика съчетава цветните нюанси на кафявото и бежовото, за да придаде приятното усещане за мека кафява топлина.

 

Различните предпочитания и вкусове, различните клиенти и бюджети, ни накараха да разработим един Арт подарък, който обединява няколко артикула в допълваща се и еднаква цветова гама, но с разнообразно приложение, различни техники на изработка, материали и форми.
 

Дамски подарък Кафяво вълшебство-свещ ръчна изработка и бижута керамика е приятно съчетание от цветове и форми, които радват жените, носят допълнитени емоции в дома. При съчетаването на тези артикули, се опитахме да създадем едно пъстро решение за подарък, при който един от всички артикули да бъде свързан с ползването и раздвижването на домашния декор, а другите да са бижута, които имат зоблена приятна форма и рисувани елементи на ръка, съчетани с моден аксесоар от плат. Целта е навсякъде и по всяко време, жената, на която е направен подаръка да усеща присъствието на този, който го е подарил.
 

Ето и повече подробности:
 

- Медальон с кожена каишка и кафяв орнамент, върху който са нарисувани извитите елементи. Леко и нежно, медальончето ще придаде допълнителен чар на неговата притежателка и стил на облеклото и вида. Може да се носи  целогодишно, без да е задължително надграждането с обеци или гривна като модна линия.
 

- Обеци с кръгла форма и рисувани на ръка извити елементи. Леки за носене и лесни за поставяне на ухото, благодарение на закопчалка тип рибарска кукичка, която само се промушва през отвора на ухото и няма допълнителни притискащи части. Обеците можете да съчетаете с почти всякакъв спортно елегантен тоалет, дънки, риза, кадифе, рокля и др. Естествено цветовете и формите, както и материалът, от който са направени не Ви ангажира с даден сезон.

- Гривна с отделни правоъгълни модули, съединени един към друг с помощта на ластична корда. Гривната прилепва към ръката и стои елегантно в съчетание с останалите бижута от серията.
 

Свещ Вълшебство е една оригинална идея за подарък за празника, която може да бъде превърната в нещо по-голямо ако добавите декоративни играчки от плат, Коледни продукти, подложки за сервиране, подложки за чаши, деко часовници, сувенири за дома, квилинг картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника. При запалването свещта е добре да гори около 2 часа, за да направи хубаво легенче с парафин. Размери: 6 х 6 см., в. 11 см. Свещ Вълшебство е с уникално меланжирано съчетание на бежаво и охра, изработена чрез ЛЕД техника постигната с ледени кубчета парафин. Подходяща е за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др.

- Винтидж Калъф за носни кърпи 2 в 1 е оригинална дизайнерска хрумка и практично решение, благодарение на което найлоновото пакетче с кърпички за носа ще бъде скрито в красива дрешка от плат. Освен като скривалище за кърпички, този аксесоар с успех може да се използва като ключодържател, благодарение на металната халкичка в края на текстилното ухо. Така ключовете в дамската чанта няма да късат хастара и ще бъдат винаги лесни за откриване. Висококачествена ръчна изработка, компактни размери, удобство и комфорт при ползване. Вътрешен размер или чиста площ за съхранение - 8.5 х 13.5 см.
 

Дамски подарък Кафяво вълшебство-свещ ръчна изработка и бижута керамика е отлично решение на комбинативен подарък от ръчно изработени артикули - един за дома, а останалите за носене и част от стайлинга.
 

ПРЕДИМСТВОТО: - всички продукти са изработени само в един единствен вариант и не могат да се повторят е същия вид. А това автоматично ги прави уникати.
 

ЕКСТРАТА: - има възможност да се подарят за всякакъв повод и празник и така стават универсални - не само за празник, а и за лично ползване, без повод.
 

УДОБСТВОТО: - спестявате време, защото някой преди Вас е помислил и Ви е улеснил в съчетанието на отделните елементи така, че да сте готови с избора и идеята на подарък за празника. По този начин получавате готово решение на няколко дамски модни продукта, обединени от елементите оранжево цвете и оранжеви цветове.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Дамски подарък Кафяво вълшебство-свещ ръчна изработка и бижута керамика:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...