Дамски подарък плетен гердан и клъч портмоне

От Фантима Иванова 23/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дамски подарък плетен гердан и клъч портмоне e реализирана идея, при която се постарахме максимално да напаснем цветовете на плата с цветовете на преждата, за да направим една цветна палитра от два взаимно допълващи се дамски модни аксесоара.
 

Герданът с жълти цветя е красиво допълнение към зелените плетени обеци, но може да се носи и като напълно самостоятелен моден аксесоар. Герданът може да се носи с дрехи с остро деколте, поло или риза, като се постави под яката. Успешно може да се съчетае със спортно елегантни дрехи, дънки, джинси, рокля, кадифе и др. Изключително свежи, жълтите цветя могат да се носят от всяка жена, която харесва този стил бижута ръчна изработка и жълтите цветове.


Всички елементи и цветенца на гердана са изплетени на една кука. Предвид спецификата на преждата като материал, ви препоръчваме редовано да наблюдавате степента на зацапване на гердана. Една от птичните е, че може да се захаби ако не се почидти на време и освен това може да не успеете да изкарате мърсотията при пране. Препоръчваме ви още, с малко хладка вода на ръка да изперете плетения гердан, за да не го повредите от пералня машина или центрофуга. 

Ръчно изработено, дизайнерско клъч портмоне от памучен плат с наситени цветове е бутиков моден аксесоар от плат, част от Колекцията Decorra Lady "Специално за теб!", който комбинира много дамски аксесоара в един продукт - портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон. Има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 2 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице на клъч портмонето има вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, слим цигари или други дребни вещи.

 

Клъч Портмоне с цветя има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото около 23 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.
 

Плетени бижута - гердан с цветя и зелени плетени обеци могат да бъдат част от цялостна идея за бутиков дамски подарък като се добави пръстен с плетено цвете, клъч портмоне от плат с близка цветова гама, подвързия за книга, картичка или друг ръчно изработен моден аксесоар.
 

С грижа за Вас, разработихме е специална колекция с картички с цветя, благодарение на които да направите напълно завърпена идеята за бутиков подарък ръчна изработка.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Дамски подарък плетен гердан и клъч портмоне:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...