Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка

От Фантима Иванова 09/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,ШЕВИЦА, идеи с бродерия,

Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка е многофункционален моден аксесоар с две лица, който комбинира много дамски аксесоара в един продукт - дамско портмоне от плат, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон или за слънчеви черни очила.

Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка, създадено специално за жените, които обичат традиционното и модернистичното, удобното и практичното, българското и красивото.Този модел е направен с малко по-големи размери от традиционните, за да може да Ви гарантира по-голяма вместимост на съдържанието - пари, документи, бележки, карти и др. Размери 12 х 18 см.

Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 3 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, скрито мини джобче за карти, бележки, ключове, дори и кутия със слим цигари и др. неща.

Другото лице на Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, черни слънчеви очила, слим цигари или други дребни вещи.

Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка:

- бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка;

- може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне;

- има компактни размери; - гарантирана здравина на шева и материалите;

- дълготрайна употреба;

- мобилния телефон е на лесно и откриваемо място;

- безопасността на ползване е гарантирана, тъй като дамско клъч портмонето може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея.Размерите на този НОВ модел, дамско клъч портмоне с шевица са малко по-големи от тези на класическият модел, който е 11 х 17 см.

Кокетно и практично, Дамско клъч портмоне със синя бродерия ръчна изработка може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с продукти изработени с шевица като ключодържател с бродерия, подвързия за книга, калъф за очила с бродерия на шевица, разделител за книга с българска шевица, обеци с българска шевица и др. Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка може да се пере на ръка или пералня при 30 - 40 градуса.

С Decorra всичко има завършен вид!

Авторски текст на Синьо Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...