Decorra HandMade идеи за подаръци на страниците на списание Кенгуру

От Фантима Иванова 04/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade свят,

Decorra HandMade идеи за подаръци на страниците на списание Кенгуру
 

Всичко започна преди повече от три години, когато създадох концепцията на Decorra Handmade като гъвкав бизнес проект, който позволява на една майка да работи, да бъде винаги на разположение на своето дете и най-вече да има възможност да прави нещо, което носи радост и наслада за нея и всички останали.

Така се появи Интернет магазин www.decorra.eu, който отразява мен като професионалист и нежна творческа душа, радва своите посетители с красиви и неповторими идеи за подарък и тематични решения за празника.

Опитът ме научи, че интерфейсът значи много и далеч не е всичко, затова заложих на уникалното авторско съдържание и разработване на интересни и функционални продукти с дълготрайна употреба и положително въздействие.

Създадох своите продуктови колекции Decorra Lady – подаръци за жена, Decorra Men – идеи за мъже, Decorra Home – декорация за дома, Decorra Holiday – бутикови продукти, декорация за празника и Decorra Kids - играчки, креативни игри, бебе комфорт у дома и навън.

Вече повече от две години варненци и гостите на града се наслаждават на уютната обстановка на реалния магазин Decorra Handmade и се потапят в атмосферата на изкуството и ръчното творчество.
 

Безспорно подаряването е изкуство. Всяко нещо – предмет или жест ако се прави с огромно старание и внимание към детайлите води до прекрасни емоции, които докосват душата. И не е ли изкуството точно това – храна за душата? Едно преживяване за цял живот, което радва и двете страни.
 

За мен целият процес на избор на подарък и неговото поднасяне е не само мил жест, форма на уважение, но и изкуство. Не е важна паричната стойност на подаръка. Важна е неговата емоционална стойност. Какво сме дали от себе си, за да се докоснем до най-фините струни и сърцето на човека. И ако музиката е изкуство, защо начина на поднасяне на специален подарък на любим човек, който го кара да се радва и да се смее, да не е изкуство? Изкуство е това да усепееш да усмихнеш някого, без правила и без клишета. Всичко е въпрос на лично усещане, фантазия и емпатия. Ето защо хората все повече искат да подаряват на близките си нещо уникално, неповторимо и стойностно.  
 

Важна е емоционалната стойност на подаръка, който подаряваме. Важно е какво сме дали от себе си, за да се докоснем до най-фините струни и сърцето на човека.

Пълният текст "Подаръкът като изкуство" можете да прочетете в списание "Кенгуру", бр. 144, което ще намерите в търговската мрежа. Благодаря на целия екип на списание "Кенгуру" за предоставената възможност!

Авторски текст и презентиране на Decorra HandMade идеи за подаръци на страниците на списание Кенгуру:
Фантима Иванова
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Остави коментар

Loading...