Детска тиха книжка къщичката с пъзели и игри на Melinda

От Фантима Иванова 07/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Има има един продукт, за който изключително много се говори през последните години. Детска тиха книжка за момиче с форма на къщичка или за момче стана наш ХИТ ПРОДУКТ от както за първи път го представихме на страниците на списание "Моето бебе и аз". Детска тиха книжка къщичката с пъзели и игри на Melinda е изработена от меки памучни платове с разноцветни десени и апликации. Всяка страница от тихата книжка е неповторима, различна и с уникален дизайн.

Независимо, че концепцията на изработка и идеята е изцяло на Decorra Kids колекцията, моделите винаги се различават по между си. Ние като творци, колкото и да се стараем да направим подобен продукт, все не ни се получава, независимо, че любовта към работата и нашето лично отношение към това, което правим за Вашите деца непрекъснато растат.

Книжката от плат е удобна за носене, приятна за разлистване и има изразен образователен характер. Името тиха книжка произтича от факта, че сама по себе си книжката от текстил е толкова занимателна, че увлича детето в тиха игра. То става уверено в своите действия, развива нови умения и гради самочувствието си на развиващо се и можещо дете.

 

Предимство на Детска тиха книжка къщичката с пъзели и игри на Melinda е това, че усъвършенства когнитивното мислене и екипност, ако играят две деца и ще си помагат да измислят нови игри, провокирани от индивидуалната си фантазия.
 

Занимателните игрови страници са общо 11, от които едната е корицата с цветенца, които се махат и могат да се слагат на различни места. Текстилна тиха книжка за момиче, къщичка с пъзели и игри спомага координацията на погледа и ръцете, а също така желанието за самостоятелна игра.
 
Изработена е от висококачествени памучни платове и фина вата за плътност, здравина и по-приятно разлистване.

Елементите са изрязвани, подгънати и подплатени, гарантиращи безпроблемно пране при 30 - 40 градуса и безопасна игра. Подходяща е за деца от 1 до около 6 г. Размерите са: ширина 27 см. и височина с комина 29 см.
 
Детска тиха книжка къщичката с пъзели и игри на Melinda е удобна за носене и може да се гушне преди сън. Тази тиха книжка от текстил благоприятства не само фината моторика, но способностите на детето да опознава околния свят чрез игра. В основата на идеята е разнообразието на пъзели от плат, които са намерили място на вътрешните страници, за да получите един уникален подарък с Decorra дизайн.
 
Всички страници на меката активна книжка са разнообразни. Всяка е уникална по себе си и предизвиква определена активност. Тази ръчно изработена детска тиха книжка от плат може да се използва от ранна датска възраст до момента, в който детето активно започне да изучава цветове, форми, числа, букви и прояви желание за писане и рисуване.
 
Ето и различните страници на Детска тиха книжка къщичката с пъзели и игри на Melinda: детето се запознава със стопанския двор, подвижните морковчета, овощните дръвчета, ябълка и круша с лепенки на плодовете. Детето учи и разпознава геометричните фигури, които се отплеват и прецизно залепват на очертаните места или закопчават с помощта на пластмасови копчета и могат да се завъртят в различна посока.

Главен акцент е цветовото възприятие и съобразяване с размера на блатовете на тортата, които трябва да се поставят на съответните места за прецизно докосване и свиване на пръстчетата. Цветните листенца и обкантването с копринено шнурче при цветето спомагат прецизното хващане на тънки и фини неща. Детето може да брои и подрежда всяко листенце на на мястото му.

Подреждането на цветовете на папионките на жирафчето демонстрира навика с подмяна на едни дрехи с други и промяната на външния вид. Математиката става лесна и любима с помощта на занимателното сметало

Аквариума с рибки и рибената кост спомагат за трениране на паметта и пространственото позициониране на отделните части. 
 
На лицевата страна на къщата-книжка също има подвижни елементи - вратичката и прозорчето се отваря и затваря. На места са използвани декоративни елементи от филц с форма на животни, плодове и апликации. 
 
 

Авторски текст на Детска тиха книжка къщичката с пъзели и игри на Melinda:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Всички запитвания за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!

Loading...