Детски комплект мечета-подвързия за книга, плетено мече, мек панер от плат

От Фантима Иванова 26/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще научите как съчетахме няколко детски артикули - подвързия за книга, плетено мече, мек панер от плат, за де получи напълно завършена идея за детски подарък. Наситени цветове, разнообразни продукти и най-вече, създадени така, че са уникални сами по себе си и заедно.
 

Панер за памперси жълти Мечета
 

Детски текстилен продукт, част от колекцията Decorra Kids. Панерът за памперси има правоъгълна форма и компактни размери за съхранение на детските памперси, дребни предмети, аксесоари и пелени. Изработен от 100 % памучни платове в жълти цветове и меченца с декоративно цвете апликация. Висококачествена ръчна изработка на панер за памперси с жълти мечета, с гаранция за дълготрайна употреба, практичност, удобство и функционалност.
 

След като детето порасне панера може да се използва за съхранение на дребни аксесоари и играчки като украса и декорация на дома, в детската стая като свежо допълнение на цялостния интериор и дизайн. Подходящ е за подарък за рожден ден, имен ден, изписване, Коледа, Нова година и др. поводи.
 

Детска подвързия за книга
 

Често този продукт е наричан калъфка за книга, учебник или тетрадка, изработена от 100% памучни платове, част от колекцията Decorra Kids. Мека и удобна тази калъфка има малко джобче, в което да се сложи химикал. Подходяща е за книги, учебници, тетрадки и други пособия с формат А5, а също така и като алтернатива на облекло за книгата на мама, за отглеждане на нейното бебе и дете. Носи настроение и радва своя собственик.    
 

Плетено мече от бебешка прежда
 

Детска играчка, създадена за игра от малки деца. Напълно безвредна и безопасна за здравето. Няма дребни детайли елементи, които да се глътнат при игра. Плетеното мече е направено по такъв начин, че лесно да се носи в ръка. Освен като играчка, след като детето порасне играчката мече може да остане за декорация на детската стая и спомен от детството.
 

Можете да направите запитване за тези продукти на: sales@decorra.eu
 

Авторски текст и презентиране на Детски комплект мечета-подвързия за книга, плетено мече, мек панер от плат:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)
 

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=_pEcJ7C9Fm4&feature=youtu.be

 

Decorra HandMade YouTube канал:
 

Остави коментар

Loading...