Детски комплект розово мече за момиче

От Фантима Иванова 26/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Детски комплект розово мече за момиче от три части - пано за стена, калъф за диоптрични очила и картичка.

Калъф, още кутия за диоптрични очила

Двустранно ръчно декорирана, Кутия за детски очила Розово мече е практично и оригинално решение на подарък на детенце, част от Колекцията Decorra Kids. Един атрактивен, интересен и неповторим подарък по повод рожден ден, имен ден или друг специален повод на една малка дама.

Нежна и приятна на допир, тази твърда калъфка за диоптрични или слънчеви очила има компактни размери и е оригинална идея за хендмейд подарък. Кутия за детски очила Розово мече е украсена с еднаква картинка на момиченце с цветя, като двете изображения не са огледални едно на друго, а в противоположни посоки.

Техниката на декорация от външната страна е декупажно яйчено кракле, благодарение, на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.


Детско пано за стена розово мече

Двустранно декорирано Детско мини пано за момиченце с картинка на розово мече за окачване на стена с правоъгълна форма, част от колекцията Decorra Kids. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника художествен декупаж на лицевата страна и елегантна декорация с розова панделка в горната и долната част.

Гърбът е направен с безвредна акрилна боя в бебешки розов цвят и водоустойчиво лаково покритие. Размери на МДФ паното 10 х 20 см. Атрактивен хендмейд подарък за момиче по повод рожден ден, имен ден, кръщене, раждане, цветница, Коледа, Нова година или друг повод.


Детска картичка с мече

Ръчно изработена детска картичка с обемна визия, подходяща като допълнение към детският подарък. Картичката има вертикална визия и отваряне на горе. Размери: 10.5 х 15 см.
 

За основа на Поздравителна картичка с мече е използван бял картон, допълнително декорарин с релефно прозорче, в което е поставено мечето. Картичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителна картичка теменужки наподобява една истинска жива картина. Предлага без хартиен плик.

Авторски текст и презентиране на Детски комплект розово мече за момиче:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...