Детски комплект за кошара поларено одеалце и розов органайзер с джобове

От Фантима Иванова 01/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Детски комплект за кошара поларено одеалце и розов органайзер с джобове
 

Handmade Детско одеалце, поларено шалте с 2 розови цветенца, придаващи 3D ефект на апликацията. ПОдходящо е за завиване на бебето и успешно може да се използва като активно килимче за игра на пода.
Апликациите с цветенца стимулират активността на бебето да пипа и разучава околния свят, да се закача и играе. Уникална ръчна изработка на декоративните елементи и висококачествени материали, подходящи за деца. Размери: 97 х 97 см.
 

Можете да ПОРЪЧАТЕ розовото детско одеало от тук:
http://decorra.eu/Bebe-…/Detsko-odealce-shalte-rozovi-cvetya
 

Като допълнение към одеалцето се постарахме да направим розов органайзер за детско легло, изработен в същите платове. Органайзерът, още наречен от майките, джобарник има правоъгълна форма, изразена практичност, дълготрайна употреба и функционалност.

 

Спестява място в детската стая, гарантира удобство при употреба и спомага за изграждане на навици и ред. Може да се използва от раждането до момента когато детето порасне и само започне да подрежда и прибира своите вещи. Габаритни размери ш. 52 см., в. 41 см. От вън джобарника е с розов цвят, а от вътре с 5 джоба всеки със странична сгъвка тип хармоника, за да стои по-добре като се напълни. Разпределението на джобовете е както следва: 2 хоризонтални един над друг 24 х 18 см., 2 вертикални 11.5 х 21 см. и хоризонтален джоб на точки ш.23 см. и в.15 см. Закрепва се с помощта на 3 двойки ленти от розов плат на бели точки.

 

Можете да ПОРЪЧАТЕ розовият органайзер за детско легло от тук:
http://decorra.eu/Bebe-Kom…/Rozov-organaizer-za-detsko-leglo


Авторски текст и презентиране:
Фантима Иванова
 

Можете да ни намерите на адрес:

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Ако ни харесвате можете да ни последвате:
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Ще се радваме да ни пишете на:
- лично съoбщение тук на Интернет страницата
- на имейл sales@decorra.eu
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=IXe9DlyMHFc&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...