Детско пано за стена Руса фея художествен декупаж

От Фантима Иванова 28/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детско пано за стена Руса фея художествен декупаж е Handmade Детско пано, част от колекцията Decorra Kids. Може да се окачи на стена, да се сложи върху специална плексигласова поставка, да се опре на твърда повърхност, шкаф, секция или друго. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника и художествен декупаж на лицевата страна с приятен меланжиран фон. Една част от цветята е рисувана с помощта на специални безвредни акрилни бои + водоустойчиво лаково покритие. Размери на МДФ паното са 15 х 20 см.
 

Детско пано за момиче Фея има приятна заоблена форма, нежно излъчване и финес. Оригинален детски подарък по повод рожден ден, имен ден, Коледа, нова година, раждане, кръщене и др.
 

Детско пано за стена Руса фея художествен декупаж може да се комбинира с касичка с абсолютно същата визия, както и с други продукти, изработени в подобна или близка цветова гама и тема като текстилна играчка, кукла от плат, органайзер за кошара, детска възглавничка, занимателно килимче, квилинг картичка или друго. Като алтернатива на картина или рамка със снимка, това декоративно пано има широко приложение и е подходящо за украса и декорация, детски център, детски кът, детски магазин, книжарница, витрини на магазин за детски стоки. Детско пано за стена руса Фея може да се закачи на стената в детската стая, за украса на дома, като акцент в интериора в детски ясли, детски градини и др. Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, за да направите една своя продуктова комбинация и завършен подаръчен комплект.
 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с HandMade картички, с които да улесним избора Ви и да направите своя подарък напълно завършен.
 

С Decorra всичко има завършен вид!

Цената на Детско пано за стена Руса Фея с художествен декупаж е 19.50 лв.

Срок за изработка: 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Авторски текст и презентиране на детско пано с руса фея:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...