За първи път в телевизионен ефир по БНТ2 - Сутрешен блок със Силвия Благоева

От Фантима Иванова 05/04/2018 0 Коментари Handmade творчество,Handmade свят,Онлайн пазаруване.Съвети,

За първи път в телевизионен ефир по БНТ2 - Сутрешен блок, "Добро, утро!" със Силвия Благоева, където бе представен Интернет магазин Decorra HandMade - www.decorra.eu пред широката аудитория и национален ефир. Още подробности за историята на Decorra HandMade можете научите от тези редове:

 

За много хора HandMade Интернет магазин www.decorra.eu е просто един от многото магазини за продукти ръчна изработка, но за други това е различният, интересният, предпочитаният, харесваният и препоръчваният Интернет магазин.

 

Водена от опита си в търговията, логистиката и продажбите, от знанията си по маркетинг и PR, и ноу-хауто си на мениджър бизнес развитие, създадох Интернет магазин www.decorra.eu само и единствено с една цел - да предлагам продукти ръчна изработка, които да бъдат уникални по рода си, трудно копирани и имитирани, без дубликат, на достъпни цени, доставяни при изгодни условия за транспорт и кратки срокове за изработка, непрекъснато разнообразявани, представени в завършени HandMade продуктови решения - групирани по тема, елемент, повод, детайл, функционалност, практичност, но най-вече направени „Специално за теб!”.

 

Нашата концепция е много проста:

Предлагаме само продукти, които ние самите с удоволствие бихме купили, за да ползваме за себе си или да подарим, знаейки много добре какво се предлага на конкурентните сергии и пазари.

 

Нашата мисия е:

Да Ви предложим онези продукти, направени в уютна домашна обстановка, които винаги да Ви радват, да Ви карат да се чувствате специални и никога да не изпитвате липса на любов.

 

HandMade продуктовите решения на Интернет магазин www.decorra.eu задоволяват всякакви изтънчени вкусове и претенции, радват малки и големи, мъже, жени и деца, създават поводи за радост и усещане за красота във всички проявления – играчка, картичка, подарък, украса, декорация, моден аксесоар, картина, кухненски сувенир, бижу или друго креативно решение или творение.

 

Ние залагаме на своя уникален Decora Style за позициониране на пазара, на своя индивидуален HandMade подход и френдли общуване. Да бъдем приятели, да бъдем на Ваше разположение, да чуваме шума на въпросите в ушите си, това е нашата успешна комуникационна и пазарна стратегия.

 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=pUh8oyNugoA

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...