Експлоадираща кутийка за влюбени с книжка сърце за пожелания

От Фантима Иванова 25/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Експлоадираща кутийка за влюбени с книжка сърце за пожелания, послания или други текстове. Един оригинален начин да изненадате своята любима за празника на любовта.
 

Ако сте канени на годеж, моминско парти или сватба, тази кутийка е оригинален начин да поднесете на влюбената двойка паричен подарък.
 

Когато махнете капака, стените на кутийката падат настрани и на дъното се вижда картонена платформа, на която са поставeни две влюбени котенца.

На вътрешната страна на кутийката има нежни дантелени декоративни елементи, които придават елегантност и чар. Ако внимателно хванете котетата и леко ги повдигнете нагоре ще откриете малката книжка с форма сърце. В това скрито място можете да поставите парична сума като подарък или някакво украшение.

Експлоадираща кутийка за влюбени с книжка сърце е с размери 8 х 8 х 8 см., а книжката сърце - 6 х 6 см.
 

С помощта на тази кутийка от картон можете да изненадате своята любима с годежен пръстен, скрит на дъното или с някакво друго украшение.
 

Идеята, на Експлоадираща кутийка за влюбени с книжка сърце, може да се направи с разлчина тема, дизайнерска хартия и надпис на капака. Освен това идеята е приложима за подарък за рожден ден, имен ден или без повод. Темите могат да се сменят, както и цветовете, които са използвани. Идеята може да се надгради с картичка със същата тема или цветове.
 

Авторски текст и презентиране на Експлоадираща кутийка за влюбени с книжка сърце за пожелания:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...