Есенна декорация с пано ябълка декупаж

От Фантима Иванова 04/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,

Есенна декорация с пано ябълка декупаж и малко естествени листа може да си направите много лесно и бързо. По време на разходка в гората или в двора, градинката можете да си съберете няколко листа. За предпочитане е листата да бъдат в различни цветове, за да стане по-пъстро и шарено на масата. Ние избрахме да съчетаем няколко различни листа, почти изсъхнали, с жълта кехлибарена ябълка и пано, което е с декорация и форма на ябълка. Така с малко налични материали и предмети постигнахме отличен резултат.
 

Пано за стена ябълка 100% ръчно изработено и декорирано с декупаж, Пано за стена Ябълка е част от колекцията продукти Decorra Home "Специално за теб!". Една интересна и практична идея за украса и допълнителна украса на стената, която придава красота и чар на подредбата и интериора. Предимство на този декупажиран продукт е, че може да се използва многократно, да се постави на специална поставка, да се опре на някакъв предмет или да се окачи директно на стената. Уникална ръчна декорация на лицевата страна с плодеовеи на едната страна и гръб в цвят охра. Може да се използва у дома в кухнята, трапезарията, на стойка върху масата, на прозореца, на рафтче от секцията или друга мебел. Пано за стена Ябълка е оригинален начин да се раздвижи интериора в магазини за продажба на плодове, плод-зеленчуци, заведения за хранене, пекарни, закусвални и др. заведения свързани с храна и хранене. Размери: ширина 17 см. и височина 23 см. Есенна декорация с пано ябълка декупаж може да  се надгради с дървен панер, който е декупажиран със същата визия като на паното.

Пано за стена Ябълка има нестандартна форма на ябълка, което го прави още по-атрактивен продукт за витрини и магазини. Уникален и оригинален Хендмейд продукт, подходящ за подарък на домакинята по повод рожден ден, имен ден, с повод и без повод. Почистването е само външно с влажна или мокра кърпа. Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на декупаж с напълно безвредни материали, бои и лакове. Прозрачния горен лак служи за своеобразен филм, който предпазва повърхността на изображението от повреждане или драскане.
 

Декоративно Пано за стена Ябълка  може да се комбинира с други продукти, изработени с техника декупаж със същата тема, предназначение или с близка цветова гама като свещ, подложки за чаши, подвързия за рецепти, подложки за хранене, кутия за салфетки, подложки за сервиране и др.

Есенна декорация с пано ябълка декупаж може да се избере за подарк на жена или за домашен декор.

Авторски текст и презентиране на Есенна декорация с пано ябълка декупаж:
Фантима Иванова

Остави коментар

Loading...