Фейсбук игра на магазин Decorra HandMade и списание „Кенгуру”

От Фантима Иванова 01/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade свят,Handmade за деца,

Участвайте в играта на HandMade интернет магазин Decorra (www.decorra.eu) и списание „Кенгуру” и можете да спечелите интерактивна къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване, подходяща за деца до 10 години.

Отговорете на въпроса:

Коя е любимата играчка на детето ви?

Напишете отговора си като коментар под снимката и се състезавайте за авторската креативна игра:
https://bit.ly/2PAF2XD

Победителят ще бъде избран на случаен принцип. Играта е валидна до 7-ми септември.

Участвате тук:

https://www.facebook.com/kenguru.bg/photos/a.106865742700352/1799202876799955/?type=3&theater

Екстри на играта: прозорчетата и вратичката се отварят и затварят, перденцата са от памучна дантела и се повдигат когато се отварят прозорчетата, а къщичката се затваря и връзва с панделка. Най-отзад под стряхата има скрит джоб с черна дъска и тебешири за рисуване.
 

Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление.

На лявата вътрешна игрална площ има малко джобче с вградено огледалце, гребенче, органайзер за фиби във вид на лента, 2 вертикални джоба + още един хоризонтално разположен върху тях и малко простирче с щипки.
 

На дясната игрална площ се намират голям джоб, в който се пъха куклата, за да спинка и 2 подвижни възглавнички. Куклата от къщичката има раздвижени ръчички, мека рокличка с тънки презрамки и гащеризонче. С косичката от памучна прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически.

Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см.

Пожелаваме Ви успех!

Остави коментар

Loading...