Феята на цветята - подарък за осми март

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Оригинален и нежен дамски подарък с цветя за пролетта, осми март или празник на жена. Оригинални плетени бижута - пръстен, обеци и шнола за коса, към които е добавена уникална картичка ваза с цветя и пано декупаж с феята на цветята.
 

ПРОЛЕТНО ПАНО ФЕЯТА НА ЦВЕТЯТА

Един уникален и практичен подарък за 8-ми март или за рожден ден, в нежно розово, комбинация с пастелно синьо, на фона на които е направена декорация на Феята на Цветята в съчетание с меланжирани цветни бижута от прежда.

Паното е направено с техника декупаж и леково покритие, което запечатва картинката. Лесно се почиства с навлажнена кърпа. Един дълготраен подарък за жена, който може да се постави на стена или на равна повърхност с помощтта на специална поставка.

Комбинативен вариант, от който могат да се оформят различни идеи за подарък на жена.


ПЛЕТЕНИ ОБЕЦИ

Подходящи са като допълнение на визията при спортно елегантно и ежедневно облекло през цялата година. Артистичен подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8-ми Март или друг повод.

Обеци Розов меланж, плетиво имат дължина 6 см., диаметър на плетения кръг 4 см.и са универсално допълнение към модни тоалети от прежда, кожа, плат - памук, дънков, кадифе. Ръчно изработени на една кука, тези обеци с
меланжиран розов цвят може да се носят самостоятелно или да се комбинират с елегантна шнола за коса и пръстен  цвете, както и с плетена чанта.
 

ПЛЕТЕН ПРЪСТЕН ОТ ПРЕЖДА

Универсален и практичен подарък за всяка жена, по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница, 8-ми март и др. Пръстен Розов Меланж, плетиво е оригинално, ежедневно украшение, което може да се носи през всеки сезон като допълнение към моден тоалет от прежда, кожа, плат - памук, дънков, кадифе. Халката се регулира.

Това цветно бижу за ръката може да се носи самостоятелно или да се комбинира други артикули от същата прежда
като обеци и шнола за коса. Диаметър на цветето около 5 см. 

ПЛЕТЕНА ШНОЛА ЗА КОСА - ЦВЕТЕ ОТ ПРЕЖДА

Едно елегантно украшение за коса, което ще подчертае красотата на женската прическа и ще направи всяка жена забелязана. Практичен и интересен подарък за жена, който може да се носи през всеки сезон, но най-вече през есента, зимата и пролетта. Handmade ръчно декорирана шнола, подходяща за допълнение къ подарък на всяко момиче, девойка или жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница, 8-ми март и др.

Тази плетена шнола е ежедневен аксесоар, който може да се съчетае с всеки тоалет от прежда, кожа, плат - памук, дънков, кадифе. Подходяща е за самостоятелно ползване или в комплект с други продукти, изработени със същата прежда като
пръстен, обеци, чанта, фиба и др. Диаметър на цветето около 7 см.

ДАМСКА БУТИКОВА КАРТИЧКА ВАЗА С ЦВЕТЯ С ОБЕМНА ВИЗИЯ

Неповторима, поздравителна картичка, създадена за нежните дами. Характерно за израбтката на този тип картичка е това, че:

1. има вертикално позициониране върху равната повърхност;

2. отварянето на дамската картичка става нагоре;

3. визията е обемна 3D, но въпреки това може да се постави в хартиен плик;

4. сгъвката е направена по такъв начин, че погледната в профил има т.нар. "А" - форма, още колибка;

5. цветовете са изключително нежни, изящни и затова бекграундът е направен с няколко слоя картон - бордо и нежна пита, съобразен с изображението и посланието, което носи.

6. размери 10,5 х 15 см.


Картичката има своята нежност и красота. При изработката са използвани висококачествени материали и лепила на утвърдени в бранша за хоби материали, търговски марки. По желание към картичката може да се добави и хартиен плик.
 

Ръчно изработена, тази БУТИКОВА ДАМСКА КАРТИЧКА ще направи подаръка на любимата майка, сестра, приятелка, дъщеря или близка, още по-завършен. Едно оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив като например бижута, кутия за бижута, пръстен, обеци, колие, табакера за цигари, калъф за диоптрични очила, подвързия за книга от плат, портмоне от плат с вградено огледало, клъч портмоне или др. модни аксесоари от плат и друг материал.
 

Авторски текст и презентиране на Феята на цветята - подарък за осми март:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu


Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=AcQ8lzW1ZvI&feature=youtu.be
 

Loading...