Идеи за Великден, Великденска елха, пиленца от плат и още нещо

От Фантима Иванова 31/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,
Идеи за Великден, Великденска елха, пиленца от плат и още нещо е приятна и цветна тема за обсъждане. Великденската декорация на дома може да има различни форми, да бъде изработена от различни материали и да се използват разнообразни техники. Преди всичко е важно цветовете да са наситени, така както са наситени и обагрени Великденските боядисани яйца. Винаги е важно да залагаме на нещо ново в интериора на дома по време на празника. Дали ще използваме миналогодишни украси, дали ще добавим нещо ново като за цвят или напълно нова идея ще реализираме, всичко е въпрос на избор, вкус и бюджет.
 
Идеи за Великден, Великденска елха, пиленца от плат е една успешна комбинация от ръчно изработени артикули, която ще зарадва и малки и големи с излъчването си. Това са еднии цветни празнични предложения от плат и от друга материя, които можете да красите дома и да ги използвате многократно. Лесно се поддържат и съхраняват без да се опвредят по някакъв начин.
 
Ето какво има в тази комбинация, която само дава идеи за Великден, а Вие сами ще изберете на кое да заложите:
 
- Текстилни пиленца с възможност да се закачват и да служат като декорация и детска играчка - имат закачлива визия, напълно безвредни за здравето на детето. Меки, леки и гушливи. Могат да се перат на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.
 
- Великденска картичка с пиленце, зайче и Великденско яйце, имаща 3Д визия, благодарение на етажирането на множество малки елементи, които създават тази хариена картина.
 
- Великденски яйца от филце мини декорация, подходяща за Великденска украса на дома, търговски обекти, витрини, детски заведения, магазини, ресторанти, пекарни и др. Това пъстро Великденско яйце носи белезите и символиката на празника в себе си и създава допълнителна празнична атмосфера. Благодарение на своите компактни размери и удобство на закачване, тази идея за декорация на дома е едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък или сувенир за Великден. Височина на яйцето около 6 см., ширина 4 см. и при средна дължина при закачване около 10 см.
 
- Декоративни естествени яйца, продухани и нарисувани с безвредни бои - ръчно рисувано и украсено с панделка, подходящо за украса на дома, търговски обекти, витрини, детски заведения, магазини, ресторанти, пекарни и др. Това пъстро Великденско яйце носи белезите и символиката на празника в себе си и създава допълнителна празнична атмосфера. Благодарение на своите компактни размери и удобство на закачване, тази идея за декорация на дома е едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък или сувенир за Великден. Декорацията е направена с безвредни за здравето бои и допълнително лаково покритие за здравина и блясък. Височина на яйцето около 6 см., диаметър около 4 см. и при средна дължина при закачване около 16 см.
 
- Комплект пролетна дрешка + чашка + подложка с форма сърце, изработени от свежи цветя и наситено жълто, които внасят настроение и колорит на дома при сервирането на топли напитки.
 
Качеството е гарантирано, благодарение на здравината на шева, прецизната изработка и висококачествени изходни материали.
 
Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu. Всички наши Великденски идеи можете да разгледате тук: http://decorra.eu/Praznici/Velikden
 
Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова
 
Decorra HandMade YouTube канал:

Остави коментар

Loading...