Идеи за подарък на жена - чанта за снимки, албум, колие и обеци червени рози

От Фантима Иванова 30/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Идеи за подарък на жена - чанта за снимки, албум, колие и обеци червени рози е напълно завършена идея с дамски модни аксесоари. При разработването на този прект комбинирахме различни техники, използвахме разнообразни материали, за да задоволим максимално Вашите вкусове и предпочитания.
 

Обикновенно дамските албумчета не се предлагат с картонена кутия, но в конкретния случай, ние специално проектиранхме една уникална малка чантичка съобразена с размера на албумчето, което ще поставите вътре.
 

- Чантичката за снимки и съхранение на албум е изработена по специална технология, така че освен за съхранение на самия албум да може да приюти някакви допълнителни женски ценности, бележки, снимки, които не могат да се поберат в албумчето или пък други дамски съкровища. Цялата външна част на чантичката е облечена с фин текстил, за да се доближи максимално до визията на една истнска дамска мини чанта. Закопчаването е с помощта на тик - так копче.
 

- Албумът за снимки за жена е предназначен за размер 9 х 13 см. но според Вашата фантазия и идеи може да направите по-раздвижени конкретни странички ако изрежете елементи от снимки. На по-светлите страници с дизайнерска хартия може да запиште някакви допълнителни имена, сентенции или бележки.
 

Напълно в унисон с червените малки розички на дамската чантичка, създадохме елегантни Бохо стил бижута:
 

- Обеци с червени рози и пискюли, които имат неповтроимо излъчване. Обеците са интересен завършек на дамския тоалет и допълнение към стайлинга и дамската прическа.
 

- Колие с червена роза Бохо стил е оформено по такъв начин, че да може да се носи с риза или рокля с изрязано деколте. Целта е да загатва за нежната дамска красота.
 

За изработката на бижутата с червени рози използвахме метални елементи, полимерна глина и прозрачни стъклени мъниста. Важно е да имате предвид, когато носите бижута от полимерна глина, че почистването трябва да става с мокра кърпа и да не попада спирт или парфюм върху тях. Глината е материал, който при контакт със спирт ще се повреди.
 

Идеи за подарък на жена - чанта за снимки, албум, колие и обеци червени рози може да се надгради с още изделия от типа на модни текстилни аксесоари, изделия с техника декупаж, калъф за диоптрични очила, табакера за цигари и др.

Авторски текст и презентиране на Идеи за подарък на жена - чанта за снимки, албум, колие и обеци червени рози:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu

Можете да избирате материали, цветове и десени, техники на изработка и конкретни артикули, за да създадете своя комбинация от продукти.
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=sltqtwDKb6Q&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...