Идея за Вълшебна Коледна нощ - снежен човек от плат и картичка за подарък

От Фантима Иванова 06/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Вълшебна Коледна нощ - снежен човек от плат и картичка за подарък е интересна хендмейд хрумка, която обединява два продукта в Коледен комплект. Всеки артикул може да се закупи напълно самостоятелно и да се съчетае според Вашите идеи.
 

Снежният човек е текстилна декоративна играчка с декоративни ангелски крилца и червена звездичка от плат с коледна тема. Част от продуктова линия Decorra "Специално за теб", декоративния снежен човек може да се използва за декорация или украса по време на зимните празници в детски центрове, у дома, в търговски обекти, за аранжиране на витрини в магазини и търговски обекти, за игра или акцент в детската стая.
 

Тази деко играчка е приятна за гушкане и игра, но при наблюдение от възрастен, тъй като ръчичките са зашити с копченца. Коледният Снежен човек е изработен от 100 % памучни платове и силиконова вата с гарантирано качество за безвредна употреба от деца. Може да се пере на ръка или в машина при 30 - 40 градуса.
 

Картичка Вълшебна Коледна нощ е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин.

Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с дизайнерска хартия и декоративни елементи, които оформят една цяла зимна празнична нощ. Картичката има правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно.
 

Картичка Вълшебна Коледна нощ показва красотата на зимните празници с помощта на елхички, коледна шейна, еленчета и бели зайчета. Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван бял картон. Небето в син цвят е направено със специална хартия и бели точки, имитиращи сняг. Размери: 15 х 10.5 см.
 

Handmade Картичка Вълшебна Коледна нощ има обемна визия и е отлично допълнение към подарък за мъж, жена или семеен подарък, изработен от плат, дърво или друга материал във вид на поставка за чаша с подложка, декоративна висулка, свещ, коледно еленче, коледни дрешки за чашки,  декорация на празничната маса, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.
 

Авторски текст и презентиране на Идея за Вълшебна Коледна нощ - снежен човек от плат и картичка за подарък:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...