Идея за детски Коледен подарък-подвързия за книга, Коледни флагчета и картичка

От Фантима Иванова 25/11/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

В тази статия ще Ви покажем една Идея за детски Коледен подарък-подвързия за книга, Коледни флагчета и картичка. Всички детски Коледни артикули са съчетани в един празничен подаръчен комплект, с цел да улеснят Вашият избор. Водещият детайл, на база който направихме този сет е мечето, което присъства на картичката и на коледния плат, който използвахме при подвързията.  
 

Ето и повече подробности за тази наша Коледна идея за детски подарък ръчна изработка:
 

1. Ръчно изработена Коледна детска подвързия за книжка, бележник, албум за снимки или тетрадка за пожелания, изработена от памучен плат с меченца, подаръци и др.  Като част от Колекцията продукти Decorra Christmas "Специално за теб" тази мека калъфка е атрактивен продукт, благодарение, на който четенето на книги ще бъде още по-приятно и няма опасност да подминете последната прочетена страница. Един стилен плат с празнична тематика подходящ за подарък и на момиче и на момче. Текстилната подвързия за книги е подходяща за формат А5 - 15 х 21 см. и от вътрешната страна има малко джобче, в което да се постави книгоразделител за страници, очила, химикал или друг предмет с максимални размери ширина 7 см. и височина 9 см. ( 9см. е дълбочината на джобчето).
 

2. Ръчно изработени, Коледни знамена с картинки на мечета, наподобяващи пъстър детски гирлянд от плат. Висококачествена изработка на Коледен гирлянд от триъгълници, с който може да се украси и декорира детска стая, детски кът, детски център, детска градина и др. детски заведения и магазини за детски стоки. Уникална творческа идея за домашен декор по време на Коледа и Нова година, а също атрактивен подарък за деца. Всеки триъгълник е с размери 19 х 17.5 см., а цялата дължина на гирляндата е 2.5 м.  
 

3. Луксозна Детска картичка мечо по Коледа на Северния полюс е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния или новогодишен подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия и добавени бяло мече и бели снижинки, които са повдигнати. Картичката има вертикална правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно. Детска картичка мечо по Коледа на Северния полюс показва красотата на зимните празници и нежните цветове на зимната приказка. Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван бял картон. Размери: 10.5 х 15 см.
 

Авторски текст и презентиране на Идея за детски Коледен подарък-подвързия за книга, Коледни флагчета и картичка:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=buShO_7bSLc&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...