Идея за подарък за Трифон Зарезан - комплект за вино Винидж сини рози

От Фантима Иванова 06/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Домашен декор,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Идея за подарък за Трифон Зарезан - комплект за вино Винидж сини рози, специална наша лимитирана серия от продукти, към които може да се добавят изделия със същата визия, но направени с други техники на изработка и от други материали. Комбинативен сет, който е от много части и представлява оригинален подарък за всякакъв повод и празник.
 

Уникална ръчна декорация на цялата повърхност постигната с помощта на бяла основа и сини винтидж рози, ретро елементи - надписи и пеперуда, които наподобяват син графичен принт.
 

Комплектът пристига до Вас в картонена кутия, подходяща опаковка и елегантен малък таг с панделка.
 

5002-ID. Чаши за вино Винидж сини рози
http://decorra.eu/…/Vintage-chashi-za-vino-blue-roses-decor…

 

 

5016-ID. Бутилка декупаж Винтидж сини рози
http://decorra.eu/Butilka-vino-dekupage-sini-vintage-roses


1105-PP. Картичка Винтидж сини рози
http://decorra.eu/Kartichka-salfetka-vintage-sini-rozi


Комплектът от чаши и бутилка вино може да се използва по време на празнична вечер, любовен романс или просто за красота и украса на дома. Привличат вниманието на клиентите ако се поставят на витрината в магазини за продажба на чаши, сватбени подаръци, сватбени агенции, домашен декор, декорация за дома, специализирани магазини за вино и напитки, магазини за подаръци и др. обекти Home Decor. Може да се използват като ритуални стъклени чаши по време на сватбения ритуал или тържество.
 

Чаши за вино Винидж сини рози имат приятна и елегантна форма, удобни са за ползване и представляват красива украса и завършек на масата. Една интересна идея за подарък, който може да се поднесе индивидуално или в комплект с бутилка вино със същата визия, вечен календар, рамка за снимка, текстилни изделия със 100 % същата визия и изображения като клъч портмоне сини рози Винтидж стил, подвързия за книга с книгоразделител сини рози, ключодържател, поставка и подложка за чаша и др. изделия с близка тема, стил, повод и излъчване.
 

Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на декупаж с напълно безвредни материали, бои и лакове, които предпазват повърхността на изображението от повреждане или драскане.
 

Авторски текст на Идея за подарък за Трифон Зарезан - комплект за вино Винидж сини рози:

 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=JMCsV-GHawA&feature=youtu.be
 

Loading...