Интерактивна къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване

От Фантима Иванова 24/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Интерактивна къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване е авторска креативна игра, подходяща за деца до 10 г. Една детска игра от плат с дълготрайна употреба и оригинална визия за самостоятелна или игра от две деца. Магическата къща от плат наподобява тиха книжка къщичка, която развива фантазията на детето и го увлича в игра благодарение на съставните си части - кукла, гащеризон, плетена рокля, плетена шапка, шалче и малка чантичка, еластична черна дъска за рисуване и комплект цветни тебешири.  Тази интерактивна игра има играе силна роля при създаването на полезните навици, свързани с поддържането на външния вид, оправянето на детското легло, грижа за себе си и смяна на дрехите при променливо време, както и навика с подреждане на детската стая.  Предимство на тази игра е, че в джобовете, които ги има може да се поставят допълнителни играччки и да се носи на рамо като чантата на мама. Така по време на разходка, по време на път или у дома, Вашето дете винаги ще има на разположение една игра, която ще запази интереса му за по-дълго време от обичайното.
 

Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, тази Интерактивна къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване е магически Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!".

Екстри на играта: прозорчетата и вратичката се отварят и затварят, перденцата са от памучна дантела и се повдигат когато се отварят прозорчетата, а къщичката се затваря и връзва с панделка. Най-отзад под стряхата има скрит джоб с черна дъска и тебешири за рисуване.

Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление. На лявата вътрешна игрална площ има малко джобче с вградено огледалце, гребенче, органайзер за фиби във вид на лента, 2 вертикални джоба + още един хоризонтално разположен върху тях и малко простирче с щипки.

На дясната игрална площ се намират голям джоб, в който се пъха куклата, за да спинка и 2 подвижни възглавнички. Куклата от къщичката има раздвижени ръчички, мека рокличка с тънки презрамки и гащеризонче. С косичката от памучна прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически.

Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см.
 

Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване е лека за носене, винаги е увлекателна и готова за игра в къщи или на вън. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност.

Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

Интерактивна къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване може да се направи с желани десени, цвят на коста на куклата, комплект дрехи, както и аксесоари за детето като фиба, шнола или ластик. Големият размер на покривчето позволява да се напише и името на детето, както се изписва при интерактивните текстилни книжки.

Цена на играта: 69,90 лв.

Срок за изработка на подобен модел
: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Интерактивна къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Z7hTFL-DyDI&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...