Какво не знаем за бижутата?

От Фантима Иванова 03/11/2015 0 Коментари Handmade творчество,Мода, БИЖУТА за жена,

Бижутата, независимо дали говорим за такива от благородни метали и скъпоценни камъни, или просто за ефектни дрънкулки, са задължителни аксесоари за всеки сезон. Какво все още не знаете за бижутата на 2015 г., вижте сами!

 

Бохо бижута

Бохо стил в модата не може без бохо бижута. Гривни от велур и кожа, обеци и висулки с пера и мъниста, пискюли и дървен материал са само част от вариантите за аксесоари в подобен стил. Не забравяйте и бохо аксесоарите за коса - цветята в косите се ползват с приоритет.

 

Разнообразие от пръстени

Тенденцията за 2015 г. е да имате по един пръстен на всеки пръст. Обикновено това са модели с по-фини линии и мотиви, изобразени с помощта на метала. Популярни са и пръстените, които стигат до средата на пръстите. Ако пък този вариант не ви устройва, тогава заложете на обемист и ефектен пръстен.

 

Цветни камъни

"Диамантите са най-добрият приятел на жената" пееше Мерилин Монро. Е, не всеки може да си позволи красиво бижу с истински диаманат, но пък дизайнерите са се погрижили да осигурят аксесоари-заместители. На мода са бижутата с множество камъчета и кристали, всеки в различен цвят.

 

Ефектна гривна

Според тенденциите за 2015 г. не трябва да излизате без гривна на ръката. За предпочитане са модели със закачени за тях талисмани и цветни мъниста, вплетени нишки от велур или кожа.  Друга популярна тенденция е носенето на комплект от няколко гривни на китката - тогава няма да се нуждаете от друг аксесоар.
 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608
 

от екипа на Магазин Декора
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade

 

Loading...