Картичка моята романтична пролет

От Фантима Иванова 06/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Подаръкът е изкуство с Картичка "Моята пролет" с обемна визия и нежно излъчване, подходяща за жена. Картичка моята романтична пролет носи символиката на новото начало, разказва приказка за пробуждането на всичко след дългата зима. Изключително сложна изработка и Мастър клас. Има обемна визия, правоъгълна форма, нежни, пастелни цветове в рзово и светло синьо.

Картичка моята романтична пролет е част от серията поздравителни картички ръчна изработка на Decorra "Специално за теб" и оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив.

Например - пролетна декорация за дома, нежни бижута от полимерна глина, дамско портмоне от плат с близка цветова гама, албум за снимки, обеци от полимерна глина, табакера за слим цигари с декупаж, калъф за очила, дървено пано за декорация на дома, продукти и аксесоари Home Decor, несесер, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари.

Размери: 10,5 х 15 см.

 

За основа на поздравителна картичка е използван бял картон допълнително декориран със светло синя дизайнерска хартия, върху коята са разположени всички елементи, за да се получи 3Д визията.

К
артичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителната картичка наподобява една истинска жива картина и  пролетен шедьовър на художник. Предлага се без хартиен плик.
 

Картичка моята романтична пролет може да бъде добавена към подарък по случай рожден ден, имен ден или друг случай.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови предложения за надписването им.
Текст и презентиране на Картичка моята романтична пролет:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Вашите въпроси за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!
 

Остави коментар

Loading...