Картичка златна играчка за елха, Коледна подложка и чаша

От Фантима Иванова 09/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Има продукти, които са подходящи както за Коледа така и за Нова година. Украсената с играчки елха е емблематичен символ за двата празника. Ето защо създадохме тези няколко артикула, които могат да се обединят в празничен Коледен или Новогодишен комплект от продукти ръчна изработка. В това клипче и приложеният текат ще научите за една идея на подарък за Нова година или Коледа, който се състои от три отделни продукта, изработени с различна техника на декориране.
 

Картичка златна играчка за елха е с вертикална визия, странично отваряне и обемна декорация. Златната играчка за елха е направена по такъв начин, че направо оживява на погледа. Темата и цветовете са отлично съчетани, така че картичката да послужи за допълнение към дамски подарък за Коледа за жена или семеен подарък. Размер на картичката 10.5 х 15 см.
 

Коледна подложка + Чаша е част от Зимната колекция продукти Decorra "Специално за теб!", предназначени за декорация на масата. Висококачествена ръчна изработка на дървена поставка за чаша, декупажирана с коледни мотиви на дъното и златна боя върху всички останали стени.
 

Бюджетно решение и мини идея на подарък ръчна изработка с изразена практичност и оригиналност. Подложката запазва дъното на чашата топло за по-дълго време и носи допълнителна наслада при употреба. За декорацията на Коледната подложка за чаша са използвани безвредни бои на водна основа, а гланцираното покритие е постигнато чрез безвреден прозрачен лак. Почиства се с мокра или влажна кърпа. Размер на подложката: 13х14 см.
 

Коледна подложка с Чаша е интересна Hadmade хрумка за подарък, към който може да се добави декоративна висулка със същата картинка, табла за сервиране нареждане на плодове, плъстен фелт сапун, картичка, деко играчка, дрешки за чаши, дрехи за бутилки, ръчно изработена свещ и др.

Деко висулка Златна Коледа, подходяща за украса на дома. Като част от Коледната колекция Decorra "Специално за теб!" тази мини висулка е с атрактивна визия, уникално съчетание на елементи, форма и цветове, което създава усещане за зимна приказка. Коледната висулка е бюджетен коледен Handmade подарък за жена, момиче или момче, който може да се използва като украса и домашен декор. Деко висулка Златна Коледа е атрактивно кръгче, което може да се постави на врата, прозорец, на коледното дърво и на др. места с помощта на допълнителна корда, кожена каишка или шнурче. Не пречи и не заема място, излъчва настроение и усещане за празник.
 

Деко висулка Златна Коледа е изработена чрез декупажна техника яйчено кракле, която дава релефна визия и прави висулката още по-интересен и желан подарък. Може да се използва многократно, тъй като материалите, от които е направено са защитени от прозрачен безвреден лак, а почистването става с влажна кърпа.
 

Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, за да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.
 

Авторски текст и презентиране Картичка златна играчка за елха, Коледна подложка и чаша:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=idPMeP4PM3Q&t=3s
 

Остави коментар

Loading...