Коледна украса в зелено - зелено еленче, коледна къщичка, Коледна рамка за снимка

От Фантима Иванова 11/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Понякога Коледата е зелена, друг път синя или червена. Въпрос на личен избор е да направите подходящата комбинация от тези Коледни идеи и предложения, които включват зелено еленче с раздвижени крачета, настолна коледна рамка за снимки, ваза със златни звездички за трапезата и къщичка за украса на дома.
 

Текстилно декоративно еленче с раздвижени крачета, изработено от памучен плат със зелени мотиви и рогца от бял плат със златисти звездички. Компактна, забавна и оригинална ДЕКО фигура, част от продуктовата линия Decorra "Специално за теб". Подходяща е за декорация на витрини, за украса на дома, аранжиране на празничната камина, прозорец и др.
 

Коледното еленче има компактни размери, интересна форма и удобство по време на игра от децата, но при наблюдение от страна на възрастен. Крачетата са зашити с копчета и така еленчето може да стои изправено, наклонено или седнало. Ширина от нослето до опашката на еленчето е 18 см., височина в седнало положение 20 см.
 

Handmade Декоративна Коледна ваза със звездички и форма на сърце, част от Коледната колекция Decorra "Специално за теб!". Атрактивна визия, изчистен дизайн в стил минимализъм, ръчна декорация чрез техника декупаж и уникално съчетание на елементите картон и стъкло. Мобилна, лека, атрактивна, функционална и оригинална, тази ваза е гаранция, че декорацията ще бъде ефектна и запомняща се по време на празничната Коледна вечер и Новогодишна нощ. Вазата е подходяща за поставяне на малки сухи или изкуствени цветенца, листенца, клонки, ароматни коледни пръчици и др. Стъклената тръбичка може да се пълни с вода като е желателно да не се прекалява с количеството. Вазата стои абсолютно самостоятелно и стабилно но е препоръчително да се внимава с мястото, където ще бъде поставена, за да не се обърне по невнимание и да се счупи стъклената епроведка. Размери: ширина 9 см., височина 8 см., дебелина 2.5 см.
 

Декоративна Коледна ваза е подходяща за декорация на дома, поставена върху шкаф, секция, празничната маса или друга мебел. Уникален handmade Home Decor аксесоар, който излъчва стил, качество, изисканост и индивидуалност, подходящ за подарък на любимата майка, жена и приятелка, също семеен подарък по повод Коледа, Нова година.
 

Ръчно декорирана, настолна Коледна рамка за снимка с видим размер 8.5 х 13.5 см. Елегантно, практично и стилно хендмейд решение за Коледна декорация и интериор както на дома, така и на заведение, офис, търговско помещение, бар, кафене и др. Рамката е подходяща за вертикални и хоризонтални снимки и не може да се очаква на стената. Може да се постави на витрина в търговски обект за по-атрактивно хендмейд представяне на промо цени. Ръчно декорирана чрез техника декупаж, рамката е практичен и същевременно оригинален подарък за мъж, жена, дете или семейство. Габаритни размери: 13.5 х 18.5 см., профил с дебелина 1 см.и ширина 2.5 см.
 

Коледна къщичка за украса на дома, която пресъздава празничната Коледна нощ - блестят пламъчетата на камината от прозорчетата, покривчето е заскрежено със специална технология, а отпред елехичките са като естествени. Коледната къщичка е от бирен картон и върху нея е направена декорацията. Може да се закачи на вратата, да се сложи до камината или на друго място, където да радва цялото семейство и децата. Размерите на Коледната къщичка са 14 х 18 см.
 

Авторски текст на Коледна украса в зелено - зелено еленче, коледна къщичка, рамка за снимка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...