Коледни албуми за снимки "Моята вълшебна Коледа" ръчна изработка

От Фантима Иванова 15/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледни албуми за снимки "Моята вълшебна Коледа" ръчна изработка за подарък на дете или възрастен, изработени с красива коледна хартия и декорация на корицата с коледно цвете. Ето какво още можете да научите за тези два оригинални албума с Коледни десени и мотиви:
 

Ръчно изработен Луксозен Албум за снимки Моята Вълшебна Коледа, част от Коледната колекция с продукти Decorra "Специално за теб!".

Албум за снимки "Моята вълшебна Коледа" е атрактивен и запомнящ се начин да съхраните важните и незабравими моменти от празника. Интересен и практичен подарък за дете, семейство или за лично ползване от цялото семейство. 100% ръчна изработка с твърди корици и няколко вътрешни листа, оформени във вид на хармоника.

Декорацията и оформянето на албума е направено с Коледна дизайнерска хартия на коледно цвете и добавен акцент на корицата с надпис. Това мини съкровище е оригинален Handmade коледен подарък за празника. Албумът има твърди корици, няма подсилване с метални ъгълчета по краищата и се предлага без картонена кутия.
Размери: твърди корици 12 х 16 см., дебелина около 2.5 см.

Албум за снимки Моята Вълшебна Коледа има оригинална визия и висококачествена
ръчна изработка чрез техника огъване, лепене, декориране с надпис и коледно цвете на корицата. Подвижните картонени 2 тагчета позволяват да сложите на тях малка снимка или да напишете някакво пожелание за Коледа. Този бутиков коледен албум е подходящ за снимки с размер 9 х 13 см., около 10 - 15 снимки или избрана от вас комбинация от размери и количество. При нареждането на снимките можете да използвате специални обособените дъгички, където да подпъхнете снимките, без да се налага да лепите с лепило. При изработката е използвана коледна дизайнерска хартия, едноцветен бежов картон, бял картон и сребриста панделка.
 

Ръчно изработен Мини Коледен албум, рамка за снимки, част от Коледната колекция с продукти Decorra "Специално за теб!". Квадратен малък вариант на албум за снимки, който ако се сгъне от едната страна наподобява на рамка за снимки. Интересен и практичен подарък за дете, семейство или за лично ползване от цялото семейство. 100% ръчна изработка с твърди корици и място за 4 на брой снимки.

Декорацията и оформянето на албума е направено с Коледна дизайнерска хартия и тема. Това мини съкровище е оригинален Handmade коледен подарък за празника. Мини Коледен албум, рамка за снимки има твърди корици и се предлага без картонена кутия.
Размери: твърди корици 15 х 15 см.

Мини Коледен албум, рамка за снимки има оригинална визия и висококачествена
ръчна изработка чрез техника огъване, лепене, декориране с хартиено коледно цвете на лицевата страна. Има специално обособено бяло поле на една от вътрешните страни, където да напишете текст или пожелание.

Този малък вариант на Коледен албум е
подходящ за снимки с размер 9 х 13 см. или желан размер и комбинация. Залепването на снимките става с обикновено лепило, но можете предварително да си позиционирате прозрачни лепящи се ъгълчета за снимки. При изработката е използвана коледна дизайнерска хартия, едноцветен червен картон, дантела и сатенена панделка.

 

Авторски текст и презентиране на Коледни албуми за снимки "Моята вълшебна Коледа" ръчна изработка:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook

Loading...