Коледно пано с елха и картичка с пингвини. Коледа на Северния полюс

От Фантима Иванова 18/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

В тази статия и вградено клипче ще научите как съчетахме два Коледни артикула и направихме завършен тематичен комплект, който нарекохме Коледно пано с елха и пингвин и картичка с обемна визия на тема Коледа на Северния полюс.
 

Ръчно изработено, двустранно декорирано Коледно пано Пингвинче има приятни заоблени краища и интересна форма. Алтернативен вариант на Handmade детска зимна картина за стена, подходяща за подарък за Коледа и Нова година за момиче или за момче.
 

Висококачествена ръчна изработка чрез техника декупаж от едната страна и светло син боядисан гръб. С цел дълготрайна употреба и запазване на вида на декоративното пано, повърхността е лакирана с безвреден прозрачен лак, а почистването и поддържането става с леко навлажнена кърпа.
 

Деко пано Коледно Пингвинче е подходящо за вертикално закачване на стената, но също може да се постави във витрина, ако леко се подпре на друг предмет. Като част от зимната колекция Decorra "Специално за теб!"  Коледното пано Пингвинче може да се съчетае с други тематични предмети, за да се получи оригинален и неповторим подарък за дете.
 

Освен за украса на дома, за декорация на детската стая, това коледно детско пано може да се използва като празничен декор в детски градини, детски центрове, занимални за деца, училища и др. Уникален подаръчен комплект може да стане ако към паното се добави Коледно пингвинче с шапка, пингвини за деца близнаци, фелт сапун, картичка, декоративна елха от плат, ботушчета за лакомства, дрешка за чаша, детска подвързия за книга и др.
 

Коледна картичка пингвини и подаръци е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин.
 

Оригинално съчетание на форми, елементи и детайли, за да се постигне обемна 3D визия на картичката. За изработката е използван червен картон за основа, дизайнерска хартия, шейна и еленче с дядо Коледа и кутии с подаръци за пингвините, повдигнати по специален начин. Картичката има вертикално позициониране и отваряне настрани, за да се надпише. Коледна картичка пингвини и подаръци има красиво и нежно излъчване и разкрива чара на зимната приказка при пингвините. Картичката се предлага без хартиен плик. Размери: 10.5 х 15 см.
 

Авторски текст и презентиране на Коледно пано с елха и картичка с пингвини. Коледа на Северния полюс:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=h42ToVsi1p0&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...