Колие маргаритка с обеци маргаритки, калъф за очила, табакера и картичка

От Фантима Иванова 23/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Колие маргаритка с обеци маргаритки, калъф за очила, табакера и картичка е неповторим дамски комплект и идея за подарък. При разработването на тази продуктова линия вложихме цялото си старание и вдъхновение, за да създадем едни маргаритки от полимерна глина, които никога да не увехнат.
 

Колие маргаритка с обеци маргаритки са изработени по такъв начин, форма и размер, че да не тежат при носене, да се почистват лесно и да имат максимално близка визия до тази на естествените цветя.
 

Калъфът за очила маргаритки е практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден или друг специален повод на любимата жена. Нежна и приятна на допир, тази твърда калъфка за диоптрични очила или малък размер слънчеви очила е интересен хендмейд подарък.
 

Кутия за очила с маргаритки е украсена огледално от външната страна с техниката яйчено кракле за декупаж, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.
 

Табакера с маргаритки, подходяща за слим цигари е ръчно изработена с декорация на салфетна техника декупажно яйчено кракле. Табакерата е интересна идея за подарък на жената пушач, който комбинира красотата на формите с елегантността на визията. Фина, нежна с преобладаващ бял цвят, табакера маргаритки ще зарадва погледа на всяка жена. Габаритни размери на табакерата: 7 х 11 см.
 

Авторски текст и презентиране на Колие маргаритка с обеци маргаритки, калъф за очила, табакера и картичка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMde YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=8zI5LfwIYBk&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...