Великденска украса с лале от плат и свещ яйце

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Лесна и изгодна като пари, идея за Великденска украса на дома с помощта на лале от плат и свещ яйце ръчна изработка. Двата артикула могат да бъдат съчетани с други изделия с тема Великден.

Може да се комбинират с други текстилни аксесоари от подобни платове и десени като подвързия за рецепти, текстилна поставка за кухненска ролка хартия, Великденска декорация за дома - панер за козунак, подложки за хранене, подложки за чаши, текстилен петел или кокошка, продукти от дърво, декоративни часовници, свещи, лампи, картичка и др. по Ваш избор.

Една практична идея и идеално решение за подарък на близки и роднини за празника.


ЛАЛЕ ОТ ПЛАТ


Декоративно червено Лале, ръчна изработка, част от серията продукти Decorra Home "Специално за теб". Може да се използва за декорация на масата, на кухнята, трапезарията, на витрини в търговски обекти, за Великденска украса и др.

Лалето от плат доставя радост на момичетата, не само на жената и може да се използва за игра, тъй като няма опасни дребни елементи. Всички елементи на лалето са уплътнени с вата, без твърди елементи на стъблото или листото.

Декоративно червено Лале е висококачествен Handmade продукт, с дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса.

При изработката на ова цвете - лале не са използвани никакви трърди елементи или пръчици за листото или стеблото. Абсолютно всичко е направено САМО от памучен плат и вата. Лалето може да се направи в различни цветове, както и с леко наклонено настрани листенце.

 

АРОМАТНА СВЕЩ ЧЕРВЕНО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ

Ръчно изработена, с форма на червено Великденско яйце, тази мини свещ носи белезите и символиката на празника. Благодарение на своите компактни размери, аромат и приятен червен цвят носи настроение и свежест удома.

Едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък за Великден. Свещта яйце е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в търговски обекти, хранителни стоки, ресторанти или дома.

Създава приятна атмосфера при горене когато се постави върху масата, шкаф, секция и др.

 

Важно за свещта!

Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма.

Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Идея и авторски текст на
Великденска украса с лале от плат и свещ яйце:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Loading...