Летни бижута, обеци дини ръчна изработка

От Фантима Иванова 20/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Летни бижута, обеци дини ръчна изработка са част от Лятната колекция с дамски бижута и украшения за жена, Decorra Lady. Малки, оригинални и закачливи, обеците с резенчета диня са идея за летен, атрактивен и практичен подарък за жена по повод рожден ден, имен ден и др. Интересна комбинация на цветовете, които максимално се доближават до естествените цветове на натуралната диня. Обеците диня са нежен и весел аксесоар за ухо и чудесно ще допълнят дамския спортно елегантен стил на обличане, поведение и стайлинг. Напълно завършен HandMade Jewellery артикул, подходящ за подарък на жена, който ще придаде допълнителен чар на лицето и нежност на ръката ако се комбинира с пръстен с диня.
 

Летни бижута, обеци дини ръчна изработка впечатляват със своята нежност, визия, оригиналност и са едно бюджетно решение за бижута ръчна изработка. Ако към обеците диня се добави и пръстен диня от полимерна глина, то предимство е, че ще имате завършен дамски комплект от нестандартни летни бижута и освен това обиколката на пръстена ще може да се регулира, за да пасне на пръсти с различна дебелина. Поставянето на обеците става много лесно и бързо само с едно промушване през дупката на ухото и поставяне на капачето, което не е на винт.
 

Бижутата от полимерна глина се доближават почти на 100% до естествените предмети, форми, цветя, фигури, флорални елементи и др. именно благодарение на това, че глината е материал, който позволява да се извайват всякакви форми. Летни бижута, обеци дини ръчна изработка могат да се съчетаят със спортно елегантни дрехи, дънки, джинси, рокля, ленена риза, кадифе и др. Изключително младежки, тинейджърски тип бижута, които могат да се носят и от жена.  Обеците са подходящи за носене през лятото, но и не само, защото ако дрехата има същите цветове като обеците или същия детайл, обеците диня стават едно допълнение, независимо дали е пролет или есен. 
 

Летни бижута, обеци дини ръчна изработка може да се превърнат в напълно завършено подаръчно решение ако добавите към тях пръстен, ключодържател с резени диня, декоративна подложка за чаша с диня, калъф за черни слънчеви очила с декорация диня, клъч портмоне от плат с апликация диня, текстилн несесер за гримове с диня и др. продукти с техника декупаж, свещ, плъстен сапун и др. 
 

С грижа за вас създадохме специална колекция хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на любимата жена. 
 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Цената на Летни бижута, обеци дини ръчна изработка е: 22.00 лв.

Срок за изработка при изчерпана наличност: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Летни бижута, обеци дини ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...