Луксозна Коледна картичка Снежен човек с елхички и кутия

От Фантима Иванова 23/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Луксозна Коледна картичка Снежен човек с елхички и картонена кутия е Мастър клас на поздравителна картичка за Коледа, част от Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas.

Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще впечатлите всеки, на който я подарите. Подаръкът ще се превърне в изкуство, защото картичката има нестандартна обемна визия, форма и начин на отваряне  затваряне с помощта на картонена дръжка.
 

Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия. Всички елементи за декориране на картичката - елхи, снежен човек са изрязвани със специални шаблони и след това са постигнати снежните ефекти и зимна прелест. Коледна картичка Снежен човек с елхички е красива снежна картина и зимна приказка, която разказва от името на нейния автор.
 

Картичката има нестандартна сгъната форма, етажиране на декоративните елементи, бели снежни ефекти и нежен надпис на основата "Весела Коледа!".
 

Картичката стои самостоятелно и наподобява на картонено вълшебство ръчна изработка. Пожеланието към човека, на който се подарява се надписва на малко подвижно, бяло тагче, което се подпъхва по интересен начин под конструкцията със снежен човек и елхички. Коледна картичка Снежен човек с елхички се предлага с картонена кутия, която е тематично декорирана с дизайнерска хартия. Размери на картичката: 10.5 см.  х 15 см.
 

Handmade Коледна картичка Снежен човек с елхички и кутия има обемна визия и е отлично допълнение към подарък за дете или семеен подарък, изработен от плат, дърво или друга материал във вид на коледни подложки за сервиране и оформяне на празничната маса, текстилна Коледна играчка,  свещ елхичка, ръчно изработена свещ синя снежинка, коледно еленче от плат, коледни дрешки за чашки, декорация на празничната маса сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.
 

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи.
 

Нашето специално предложение за надпис е:

Весела Коледа и Честита Нова Година!
Нека идващата година Ви донесе много здраве, щастие и поводи за усмивки!
Нека щастието и радостта бъдат Ваш приятел верен от тук до края на света!
Весели празници!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!
 

Авторска идея и изработка на картичката: Екатерина Начева
 

Авторски текст и презентиране на Луксозна Коледна картичка Снежен човек с елхички и кутия:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=_WBSaT4pRuc&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...