Луксозна, бизнес Коледна картичка бяла елха с подаръци

От Фантима Иванова 05/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Луксозна, бизнес Коледна картичка бяла елха с подаръци е Мастър клас на поздравителна картичка за Коледа и Нова година, която се предлага в комплект с кутия и е част от Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas.


Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще впечатлите всеки, на който я подарите. Подаръкът ще се превърне в изкуство, защото картичката има уникална декорация, направена с луксозна Коледна хартия и лъскав златен картон. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия.


Всички елементи са изрязвани със специални шаблони и след това са поставени върху основата на картичката. Луксозна, бизнес Коледна картичка бяла елха с подаръци има вертикална правоъгълна форма, етажирани фини клончета от бял картон, за да се изгради цялата елха и кутии с подаръци, които имат златни панделки. Картичката стои самостоятелно, без опора отзад. Предлага се в комплект с картонена кутия. Размери на картичката: 15 х 10.5 см.

Handmade Луксозна, бизнес Коледна картичка бяла елха с подаръци има обемна визия и е отлично допълнение към подарък за мъж, жена или семеен подарък, изработен от плат, дърво или друга материал във вид на Коледен комплект за сервиране, Коледен семеен албум, Коледни свещи, коледно еленче, декорация на празничната маса, Коледни сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

Весела Коледа и Честита Нова Година!
Нека идващата година ти донесе много здраве, щастие и поводи за усмивки!
Нека щастието и радостта Ви бъдат приятели верни!
Весели празници!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Авторски текст и презентиране на Луксозна, бизнес Коледна картичка бяла елха с подаръци:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Авторска идея и изработка на картичката:
Екатерина Начева

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...