Луксозна сватбена картичка с кутия и обемна визия

От Фантима Иванова 11/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Луксозна сватбена картичка с кутия и обемна визия, авторска разработка и идейна концепция за сватба. Тази бутикова картичка за сватба може да бъде допълнение към предварително избран подарък или да се използва като решение за атрактивно поднасяне на паричен подарък на младото семейство. Сватбената панорамна картичка е уникален и неповторим начин да поднесете своите най-искрени пожелания към младото семейство, да закодирате частица от себе си и да създадете неповторими емоции от това, че поднасяте уникален подарък по специален начин. Предимство на този модел картички за сватба е, че могат да се подарят в комбинация с парична сума или самостоятелно.
 

Декорацията е направена с дизайнерска хартия от абсолютно всички страни, което придава чар и елегантност на изделието. Поставена на равна повърхност като рафт на секция или витрина, Луксозна сватбена картичка наподобява нежна картина. При изработката използвахме дизайнерска хартия, подходяща за сватбени подаръци, едноцветен картон, дантела и перли за украса на капака на кутията и допълнителни пърхащи пеперуди от бляскав сребърен картон. Елементите за декорация са оформени предварително с помощта на специални шаблони за изрязване. Цялата композиция е проектирана така,че да радва твореца, да краси мястото на което е поставена и да усмихва тези, които я притежават. Декоративните елементи на картичката за сватба във вид на бели розички подчертават грациозността на сватбената двойка, застанала пред олтара.
 

Луксозна сватбена картичка с кутия и обемна визия може да се съчетае с албум за снимки, сватбена книга за пожелания или сватбен подарък за дома като бутилка с чаши или др. По задание размерите на сватбената панорамна картичка могат да се променят според Вашите изисквания, както и да се добавят имена на булката и младоженеца, да се изписват текстове и пожелания. За изработката на тези два артикула използвахме висококачествени материали на утвърдени производители на хоби материали.
 

Цена на Луксозна сватбена картичка с кутия и обемна визия: 25.00 лв.

Срок за изработка на сватбена картичка с кутийка с подобни или други материали: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на луксозна сватбена картичка с обемна визия и кутийка ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YpuTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=THgclR7meA0&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...