Лятно украшение, колие сладолед ръчна изработка

От Фантима Иванова 24/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Лятно украшение, колие сладолед във фунийка, ръчна изработка е част от Лятната колекция с дамски бижута и украшения за жена, Decorra Lady. Малкo, оригиналнo и нестандартно дамско украшение за врата. Колието със сладолед е атрактивен и нестандартен на вид подарък за жена по повод рожден ден, имен ден и др. Интересна комбинация на цветовете, които максимално се доближават до естествените цветове на сладоледа и на вафлената фунийка. Лятно украшение, колие сладолед ръчна изработка  нежен и весел аксесоар за жена, който ще допълни дамския спортно елегантен стил на обличане, поведение и стайлинг. Напълно завършен HandMade Jewellery артикул, подходящ за подарък на жена, който ще придаде допълнителен чар на деколтето, шията и лицето като цяло. 
 

Лятно украшение, колие сладолед ръчна изработка впечатлява със своята нежност, визия, оригиналност и е едно бюджетно решение за бижута ръчна изработка. Поставянето на колието става много лесно с помощта на откопчаване на металната верижка. Бижутата, изработени от полимерна глина се доближават почти на 100% до естествените предмети, форми, цветя, фигури, флорални елементи и др. именно благодарение на това, че глината е материал, който позволява да се извайват всякакви форми. Лятното колие със сладолед може да се съчетае със спортно елегантни дрехи, дънки, джинси, рокля, ленена риза, кадифе и др. Изключително младежки, тинейджърски тип бижу, което може да се носи и от жена. Естествено, ако дрехата има същите цветове като колието със сладолед то ще се превърне с  едно допълнение, независимо дали е пролет или есен. 
 

Лятно украшение, колие сладолед ръчна изработка може да се превърне в напълно завършено подаръчно решение ако добавите към него подходяща поздравителна картичка, ключодържател от плат, декорация за рожден ден сладолед, калъф за черни слънчеви очила с декорация или рисунка сладолед, клъч портмоне от плат с апликация сладолед на клечка, текстилн несесер за гримове сладолед и др. продукти с техника декупаж, свещ, плъстен сапун и др. 
 

С грижа за вас създадохме специална колекция хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на любимата жена. 
 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Цената на Лятно украшение, колие сладолед ръчна изработка е: 24.00 лв.

Срок за изработка: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Лятно украшение, колие сладолед ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...