Мобилно детско кошче за кукли, порт-бебе от плат

От Фантима Иванова 07/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Мобилно детско кошче за кукли, порт-бебе е Handmade играчка от висок клас на ръчна изработка с развиващи функции и практичност.
 

Увлича детето в самостоятелна игра, може да се ползва у дома, на вън или да служи като кош за съхранение на детски играчки. Размерите на коша са съобразни с възможността да се поставят една или две кукли, завивката, възглавничката, дрехите на куклата и любимите предмети на детето.
 

Мобилния кош за кукла бебе може да се използва за игра от детето като събужда в него чувство на обич, грижовност, помага му да изрази своите емоции и развива неговата комуникативност. Размери: дъно 21 х 32 см., дълбочина 12 см. и височина 26 см.
 

Възглавничка и завивката са изработени от червен и бял плат в комбинация с памучна дантела за акцент. Възглавничката е 16 х 12 см., а юрганчето е 23 х 26 см. Общата височина на кошчето чанта + дръжките е 40 см.
 

Висококачествена ръчна изработка и 100 % памучни платове, гарантиращи здравина, безопасност и дълготрайна употреба. Пъстротата на вътрешната част е постигната благодарение на шарен плат с рози и различни цветни детайли.
 

Кошът е подходящ за използване в детската стая у дома, в детски ясли, детски градини, детски кътове и детски центрове тъй като няма дребни елементи или части. Мобилно детско кошче за кукли е оригинална творческа хрумка на детски подарък по повод рожден ден, имен ден, изписване, Кръщене, Коледа, Нова година и други поводи.
Порт-бебето от плат може да се пере ръчно или машинно при 30-40 градуса с щадяща центрофуга.
 

Гладенето с ютия е възможно при умерена температура. И при интерес може да се направи кошче за кукла бебе в други цветове.
 

Авторски текст на Мобилно детско кошче за кукли, порт-бебе от плат:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...