На кафе в магазин Декора Варна

От Фантима Иванова 07/08/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

На кафе в магазин Декора Варна и как утрото може да е по-приятно ако с чаша кафе и приятел е споделено.
 

Кафе комплект за подреждане на маса, който включва 4 подложки за маса за сервиране, изработени от памучен плат с приятен кафяв десен на кафе. Оригинален начин да аранжирате масата при сервиране на десерт към чашата с ароматно кафе по време на закуска или през друго време на деня. Като допълнение към кафе комплекта има 4 подложки за кафените чашки и плетени дрешки, които да се поставят на чашките. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране още по-уникален и цветен. В дясната на подложките за сервиране има джобче, в което може да се постави малка виличка, лъжичка, салфетка и др. прибори необходими за хранене или пиене.

За допълнителна красота и чар на масата е добавена свещ ръчна изработка, която може да служи за декорация или да бъде използване. Благодарение на елипсовидното пано за стена, което е изработено с техника декупаж, Вашата маса ще бъде още по-привлекателна и уникална. Паното декупаж с тема кафе е подходящо за поставяне на поставка или с помощта на крепежни елементи да се монтира на стена.

Кафе комплект подложки за маса и сервиране на кафе са подходящи за използване у дома в гостната, хола, кухнята, трапезарията, както и в търговски обекти за декорация на витрина в магазин за кафе, кафетерия, пекарна, сладкарница, фурна, закусвалня и др. за по-оригинално сервиране.


Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, благодарение на която продуктите могат да се перат на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева.

Като част от идейната концепция за продукти Decorra "Специално за теб!", Подложки за сервиране Кафе могат да се комбинират с други продукти, изработени със същия плат, с близка цветова гама, същото или близко предназначение и функции като декоративен панер с форма на чаша за кафе, дрешка за чаша, пано декупаж с тема кафе, подложка за кафеена чаша, свещ, ваза и др.

Продуктите можете да закупите от тук:

3001-DU. Подложки за сервиране Кафе 4бр.
http://decorra.eu/Domashen-Uyut/Pokrivki/Podlojki-za-Servirane-Kafe

3002-DU. Подложки за чаша Кафе 4бр.
http://decorra.eu/Domashen-Uyut/Pokrivki/Podlojki-za-Chasha-Cafe

3003-DU. Декорация за чаша Кафе
http://decorra.eu/Domashen-Uyut/Pokrivki/Decoraciya-za-Chasha

2013-ID. Деко панер Кафе
http://decorra.eu/Deko-Paner-Kafe

1006-KP. Пано пано Cafe de Paris
http://decorra.eu/Deco-Pano-Cafe-de-Paris

1002-LS. Свещ Вълшебство
http://decorra.eu/Lampi-Sveshti/Sveshti-Handmade/Svesht-Valshebstvo

 

Авторски текст и презентиране На кафе в магазин Декора Варна:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=mqLWanitwPk
 

 

Остави коментар

Loading...