Направете своята Коледа незабравима с малко ангелче от плат ръчна изработка

От Фантима Иванова 10/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Направете своята Коледа незабравима с малко ангелче от плат ръчна изработка! Още една идея за детски Коледен подарък или декорация на дома, която представлява малко сладко ангелче. Защото Коледа е съвсем близо и нека си признаем, че колкото и да е студено и мразовито навън, толкова топло е у дома около елхата.

Макар да не обичаме студенината на зимата, магията на Коледните празници е толкова силна, че цяла година я очакваме с нетърпение. Коледният дух витае около къщите и топлината на млякото с аромат на канела ни кара да се скупчваме около елхата с подаръците.

Ръчно изработено ангелчето има компактни размери и е направено по такъв начин, че да се закачи на елхата, на прозорец, на витринка или на друго място, с цел да служи за декорация и Новогодишна украса.

Играчката ангелче е отлично решение за Коледен или Новогодишен детски подарък, коледен сувенир или просто мил жест на внимание към близките ако имате основен подарък и искате да добавите още нещо тематично.
 

При изработката са използвани плат, дървена главичка, прежда за косичка, конопен конец за крачета и филц за направа на крилцата. Височината на ангелчето е 10 см., ширина с крилцата 15 см., при обща височина на окачване 17 см.
 

Ръчно изработено Коледното ангелче от плат е подходящо за подарък и украса на дома. Интересен Handmade продукт с дълготрайна употреба, атрактивна визия и практичност, който е част от колекцията Decorra Christmas Home "Специално за теб!".

Ангелчето е неповторим подаръчен избор и може да се комбинира с други предмети със същата тема, детайл или елемент, изработени с различни техники като декоративно пано за стена с ангелче, дървена играчка за елха с ангелче, ароматна свещ ангелче, картичка с обемна визия и ангелче, кош за играчки, плъстен сапун, панерчета за сладки и хляб, подложки за сервиране, подложки за чаши, Коледна книжка от плат, мини ангелче бебе и др.
 

Коледното Ангелче е висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба. Интересен и неповторим коледен или новогодишен подарък за момиче, за декорация на детската стая, украса към коледната елха, за витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини, за украса на търговски обекти от всякакъв тип, офиси, банкови салони и др. Отлична идея за подарък ако Ви предстои пътуване в чужбина и искате да зарадвате своите близки.

Авторски текст и презентиране на Направете своята Коледа незабравима с малко ангелче от плат ръчна изработка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...